Berenika Suchánková září v ZOO. Slavnější táta je její velkou oporou

Berenika Suchánková září v ZOO. Slavnější táta je její velkou oporou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Berenika Suchánková není pouze dcerou slavného táty Michala Suchánka. Zdědila po něm herecký talent, který diváci mohli vidět v několika seriálech. Co dalšího o ní možná nevíte?

Co pro Bereniku znamená její táta?

Ačkoliv její táta vypadá, že doma baví celou rodinu, ve skutečnosti tomu tak není. Pro Novinky.cz Berenika prozradila, že je sice jeho velkým fanouškem, ale více než legrace ji baví jeho herecká poloha. „Tele Tele, které dělal s Richardem Genzerem a Veronikou Žilkovou, je neskutečná zábava. Uznávám ho však nejvíc jako herce. Moc se mi líbí, jak nad rolí přemýšlí,“ uvedla.

Kromě toho si sama vybrala uměleckou kariéru, ale přiznala, že to má v rodině hodně těžké, protože maminka i tatínek rozumí právě tomu svému řemeslu. „V herectví se prosadil tatínek, takže mi k němu má co říct, a ani v tanci nejsem úplně svobodná, protože do toho zase dobře vidí maminka. Zpěv však nikdo v rodině nedělá. Na tomto poli pro sebe vidím nejlepší možnost, jak se prosadit. Nahrát si své vlastní písničky, to bych si moc přála.“

Ušlapal Michal Suchánek Berenice cestu? Michal Suchánek (vlevo) společně s Richardem Genzerem (vpravo), zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Herečku můžete vidět nejen v ZOO, ale také v Gymplu

Zatím Berenika natočila několik seriálů, mezi ty úspěšně patří primácká ZOO, která se těší velké oblibě. V seriálu si dcera Michala Suchánka zahrála ošetřovatelku zvířat. Kromě toho ji můžete vidět také v Gymplu nebo seriálu Krejzovi. Podívat se na ní můžete také v divadle. 

Co jiného než herectví by si Berenika mohla vybrat. Spolu se svým tátou si dokonce zahrála v seriálu Národní házená. V něm si Suchánek nejen zahrál, ale také ho spolurežíroval, což byla pro Bereniku obrovská výzva. 

„Bylo to poprvé, co mi byl režisérem. Před prvním natáčecím dnem, kdy jsem věděla, že bude režírovat, mi bylo špatně. Měla jsem z toho strach. Znám ho a vím, jak má rád, když herec pracuje, takže jsem se spíš bála, abych vše plnila tak, jak si představuje,“ řekla herečka pro TV Nova.

Berenika si myslí, že po svém tátovi podělila dobré i špatné vlastnosti. „Nevím, jak to nazvat, ale společné máme to, že umíme věci házet za hlavu. Když mi někdo řekne něco ošklivého, netrápím se. Stane se, že se setkám s režisérem, který je nezdvořilý. Kolegyně se z toho hroutí, ale já se oklepu a jdu dál. To se, myslím, do branže hodí.“

Během covidu našla lásku 

Bude to už tři roky, kdy celý svět zasáhla pandemie koronaviru. Lidé se museli uzavřít před světem a vztahy mnoha párů prošly zkouškou, jestli spolu zvládnout být skoro 24 hodin denně i po několik týdnů. Mnozí se rozešli, ale Berenika naopak lásku našla. Během koronavirové krize se seznámila s partnerem, jen si museli sami vymyslet, jak uspořádají kulturní akce doma. 

Už nějakou dobu si ale mohou užívat i společenských akcí. Přítel Bereniky je fotograf, takže o nové zážitky rozhodně není nouze. Daří se jí v pracovním i soukromém životě. Její rodiče tak mají být na co pyšní.