Dnes v Ulici: Radek na Milenu nenápadně chystá podraz. Hodlá zařídit tichou výměnu šéfa v Druhé šanci

Dnes v Ulici: Radek na Milenu nenápadně chystá podraz. Hodlá zařídit tichou výměnu šéfa v Druhé šanci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je až k smíchu, jak jednoduše Milena Radkovi převzala jeho projekt z vězení – druhou šanci. Bez smilování převzala kontrolu nad všemi podpisovými právy a nehodlá Radkovi svěřit ani sebemenší objednávku či schůzku. To se ale brzy změní. Radek má plán a už na něm začíná pracovat.

Radek se klaní Mileně a jejím pracovním úspěchům 

Druhá šance je projekt Radka Mastného. Začal na něm pracovat už v době, když byl ve vězení. Následně se ukázalo, že to byl dobrý nápad. Ovšem realizoval se v nevhodnou dobu. Kdyby Radek chvíli počkal, mohl by si svou Druhou šanci vést sám. Jenže on pospíchal. Protože byl čerstvě propuštěný vězeň, na papírech figurovala jeho žena Milena. Vůbec ho však nenapadlo, že Milena převezme otěže jeho firmy a nepustí je z ruky. Také Slávek si to představoval maličko jinak. Doufal, že šéfem bude Radek, ne jeho hysterická žena, která na každém jednání neváhá tasit své ženské zbraně. Jde to celé do kopru. Ačkoliv se firmě daří, Slávek přemýšlí, že s tím sekne a začne pracovat sám na sebe.

Když ne po zlém, musí to jít po dobrém 

Ačkoliv se to nezdálo, také postava Radka Mastného patří k Ulici k těm, kterým bylo umožněno polepšit se. Ještě před nástupem do vězení sice na Jirku plánoval křivárny, od nich však také už upustil. Dá se říct, že vězení mu změnilo život. O to více k smíchu pak je, že ho do hlavy praštila taková křehotinka, jakou je Ája. Každopádně z vězení Radek vylezl vnitřně posílený a srovnaný. Dokonce v něm vymyslel i svou následující činnost, Druhou šanci, kterou hodlá Mileně zabavit. Ale musí se to udělat promyšleně. Ne najednou. Prostě bude Milenu chválit, dělat vše, co jí na očích vidí. Ona se pak ani nenadá a najednou bude ředitelem Radek. Alespoň tahle to podal Slávkovi. Tím ho žádá, aby ženské vedení ještě nějakou dobu vydržel. Nepotrvá totiž dlouho a hlavním šéfem bude on sám. To pak bude jiná. Bude na montérky i pořádné pracovní stroje. A ze zisku budou těžit všichni, ne jen Milena.

Milena se rozplývá, jak se to Radek k ní najednou hezky chová 

Opojená svými vlastními úspěchy, sebevědomím a vytrvalostí, ztrácí Milena svou pověstnou ostražitost. Když pro ni Radek přichystal oslavu v hospodě, vůbec ji nenapadlo, že je to léčka. Až jí slza ukápla, když o ní Radek přede všemi tak hezky mluvil. To je konečně gesto, na které čekala celý svůj život. Že by jim to přece jen začalo klapat? Milena se teď cítí podobně úspěšně jako Eva. Ačkoliv si ty dvě do noty moc nepadly, jednou na velmi podobné vlně. Obě jsou to úspěšné podnikatelky. To by do sebe před lety vůbec neřekly! A Gábina? Ta úspěch své mámě samozřejmě přeje. Ještě by si měla užít klidné období, než se její máma s tátou do sebe znovu pustí jako kočka s myší.

Zdroj článku:
  • Autorský text