Dnes v Ulici: Terapie životem pokračuje a Šimona zase napadají bláznivé myšlenky

Dnes v Ulici: Terapie životem pokračuje a Šimona zase napadají bláznivé myšlenky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I když Mára s Karlou další terapie na záchranu svého vztahu odmítli, ta mimo jejich hlavní vědomí pokračuje. Přináší ji život sám. A že problémům nikdy není konec, to se co nevidět dozví i Gábina. Šimona totiž znovu napadají příšerné nápady. 

Márovi došlo, že Monika mu nic neslíbila

Když auto občas vyměníte za nohy a budete se dostatečně dlouho procházet, možná vám dojdou některé pro váš život podstatné věci. Alespoň Márovi došlo, jak byl zahleděný jen a jen do sebe a že na chudáka Moniku řval bezdůvodně. Vždyť ona mu vůbec, ale vůbec nic neslibovala. To jen on si její slova překládal přesně tak, jak potřeboval. Když tohle říká Tonymu, ten se jenom směje. Tony totiž s odstupem už dávno dobře viděl, že si Mára myslí, že všechny jeho problémy vyřeší nová ženská. No nevyřeší! A nevyřeší to ani nabídka Karly, že mu těch 60 tisíc na maturitu půjčí. Karla je vůbec nějak při penězích, zatímco Mára je švorc a to nedělá nic jiného, než jezdí. Měl by se sebou vážně něco dělat, aby mohl ženským imponovat. Pro začátek bude stačit velká omluva Monice. Ta je samozřejmě znovu osvícená a omluvu přijímá. Rozhodně se s Márou nechce přestat vídat, ale má za to, že s Karlou se rozvádět nemá.

Projekce krimi seriálu Karle znovu otevřela oči

A pokud by si diváci mysleli, že Karla je z manželské krize venku, tak jsou na omylu. Pořád jí trápí to, jaké příkoří své rodině způsobila. A aby toho nebylo málo, šéf ji tlačí na projekci filmu, ke kterému s Jakubem psala scénář. No hádala by tehdy, jak tohle všechno skončí? Naštěstí na projekci nebude Jakub, a tak nezbývá, než u toho znovu zpytovat své svědomí. Snímek se navíc ukazuje být nehorázně hloupý, protože spíše než o zavražděných bezdomovcích je o rozvíjejícím se vztahu dvou kriminalistů. Jaká příšerná kráva Karla byla, když v téhle frašce hrála hlavní roli. 

Věrka Moniku miluje snad ještě více, ale do rodiny ji už nechce 

Prozře také Věrka, které Luboš podsune myšlenku, že nejlepší ze všeho bude, když se na podstatné věci zeptá přímo Moniky. Moniky, to je nápad! Luboš to myslel ironicky, ale Věrka už sedí na čaji s Monikou. Dokonce jí dává pusu, když se dozvídá, že je zásadně proti tomu, aby se Kryštof s Karlou rozvedli. 

Monika s Věrkou
Monika s Věrkou | Zdroj: TV Nova

Jednoduché to nemá Šimon, kterého Bart dráždí k nepříčetnosti 

Jednoduché to samozřejmě nemají ani mnohem mladší lidé.  Zažívají stejná muka, ke kterým jim navíc chybí spousta zkušeností. Když se k tomu přidají také emoce, jako je zhrzenost z nevydařeného vztahu, rýsuje se velký průšvih. Šimon v tom zase lítá. Val ho vytáčí k nepříčetnosti. Nemůže se vyrovnat s tím, jak Barta pořád chválí. Chce jí proto ukázat, že on je stejný, ne-li lepší šílenec. Klidně vyleze na stejný komín jako on, aby viděla, že si vybrala toho nepravého. Přitom kdyby se uklidnil a vypustil naštvanost, pochopil by, že Val na něm pořád ještě záleží a že by s ním klidně znovu i chodila. Jenže jak už to tak bývá, vztahy jsou komplikované. 

 

Zdroj článku:
  • Autorský text