Dnes v Ulici: Rozběhne se vyklízení Coolny a Jirka jen kvůli Máriovi na radnici údajně zřídí šatny

Dnes v Ulici: Rozběhne se vyklízení Coolny a Jirka jen kvůli Máriovi na radnici údajně zřídí šatny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ačkoliv má Mário srdce ze zlata, nepatří k těm nejbystřejším, a proto si z něj může Jirka střílet, jak se mu jen zachce. Je úsměvné, s čím vším se musí Mário potýkat, když se Ája vrátila do práce. A Tony může být rád, že se na vyklizení jeho Coolny přihlásilo tolik dobrovolníků.

Karla a Kryštof jako kamarádi 

Vyklízení Coolny je dobrým důvodem pro to, aby k sobě Mára s Karlou znovu našli cestu. Nebo si přinejmenším ověřili, že spolu mohou vycházet i v případě, že mají před rozvodem. Jen kdyby mohl Mára zůstat na akci, která vyplyne ze stěhování. Tonymu se po vyklízecí akci už nechce znovu otevírat, a proto navrhuje, aby všichni zůstali a společnou práci oslavili. Vyklízení Coolny je příležitostí i pro Báru, která se seznamuje s širším okolím Bruna. Ti dva se k sobě vážně hodí. Může Skyler poděkovat, že jí přihrála tak senzačního kluka! Představa, že by byla s Frantou, řešila jeho školu a jeho přetahování se se Skyler o Chrise.... jí nedělá úplně dobře. 

Ale zpátky ke Karle a Kryštofovi, kteří posezení v Coolně berou i jako příležitost, jak se domluvit na Vánocích. Přiznají si, že oba mají obavy z toho, jak to letos proběhne. Ani jeden z nich nechce být sám, a proto je lepší strávit Štědrý den i další svátky společně jako rodina. To se Věrce uleví! 

Jirka si střílí z Mária 

Jirka nemohl nepostřehnout, jak to Martině na novém kole sluší. Umí si to dobře představit i přesto, že ji ještě neviděl v jejím novém sportovním outfitu. O tom mu však referuje Vendula a doufá, že v něm zažehne jiskru zvědavosti. Jirka se však drží a i Máriovi oznamuje, aby tyto věci už neřešil. Žádný milenecký vztah se mezi ním a Martinou zkrátka nerozvine. Martina to ostatně dala jasně najevo a on jí už dál nehodlá hrát kašpárky. Kašpárka si však může udělat z Mária. Ten kromě Martiny řeší i svůj vztah. U Jirky totiž pracuje Ája, a tak je lepší mít ho hezky vedle sebe. Kdyby se na radnici mělo cokoliv stát, díky Jirkovi může být prvním, kdo o tom bude vědět. 

Oddělené šatny pro zaměstnance jen kvůli žárlivosti Mária? 

Mezi řečí, prací a dezertem Jirka od Mária zjišťuje, že mu nedělá úplně dobře, když jeho žena Ája jezdí do práce v upnutých legínách a slušivém sportovním oblečku. O to více ho děsí představa, že se Ája v rámci úřednických norem musí z tohoto outfitu převléknout zpátky do kostýmku. Kde se jako převléká? Mária uklidňuje představa, že radnice je dost spořádanou organizací na to, aby tam měli oddělené dámské a pánské šatny. Jirka mu tyto představy boří, když ho ujišťuje, že se zaměstnanci běžně převlékají buď na záchodech, nebo rovnou v kancelářích. To však Mária znepokojuje. Proto Jirka chvátá s návrhem, že když už stojí za akcí do práce na kole, tak také musí svým podřízeným zařídit kloudné šatny. Alespoň na chvíli toto Mária uklidní. Ája se nasměje, až jí tohle bude doma vyprávět.

Zdroj článku:
  • Autorský text