Dnes v Ulici: Karla dostává předvolání od soudu a Martina květinu od Jirky

Dnes v Ulici: Karla dostává předvolání od soudu a Martina květinu od Jirky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kryštof Karlu v mnohém překvapil. Zase není až taková měkkota, za kterou ho nejspíš měla. Na rozvodu trvá, o čemž svědčí soudní předvolání na listopad. To Martina řeší opačný problém. Květina od Jirky má veškeré parametry randění a s tím ona nehodlá nic mít.

Karla nejspíš pochopí, že je čas jít dál 

Stává se to i v lepších rodinách – rozvod Karly a Kryštofa je téměř definitivní. Už jen stačí, aby se kdysi partneři a parťáci se vším všudy sešli u soudu a podepsali tam finální papíry. Ačkoliv se to dalo čekat, je z toho Karla samozřejmě rozhozená. Zatímco Dominika s Tonym řeší nový přírůstek do rodiny, oni se zabývají úplně odlišnými povinnostmi. O to více ji tíží, že se to všechno sesypalo jen kvůli ní a tomu zatracenému Jakubovi. Nebýt jeho, teď by s Kryštofem určitě dál tvořili krásný pár. Nebo by jejich vztah tak či tak nahlodal návrat Moniky? Možné je všechno. 

Karla je naštvaná z toho, jak to Mára jednoduše vzdal

Kromě smutku a pomalu nastupující rezignace se u Karly objevuje také vztek. Vztek na Máru, jak to celé jednoduše vzdává. Nejenže mu to není líto a po Karle neteskní, on dokonce vypadá tak, jako by si svou nově nabytou svobodu velice užíval. Na jeho postel jako by se stály fronty. Teď ji aktuálně okupuje Monika. O to hořší teď je, že ti dva jednoduše navázali tam, kde spolu skončili. A i když Monika měla jednu dobu domlouvací náladu a snažila se Kryštofa přesvědčit, aby ještě neházel flintu do žita, jí samotné tikají biologické hodiny. 

Martina trvá na tom, aby s Jirkou nerandili 

Ačkoliv jsou pro sebe jako stvoření, drží si Martina od Jirky odstup. Ten ji také nechce nijak naštvat ani polekat, a proto jde na setkávání s ní velice chytře. Oba se navzájem popichují a člověk by řekl, že už spolu reálně chodí. Martina však dál zarytě tvrdí opak a Jirka jí k tomu přitakává. Když ale Martina od Jirky dostane květinu, ihned zpozorní. Vždyť květina je symbolem lásky, no ne? Vendula jí však uklidňuje, že nemá zbytečně čeřit vody a naopak si užívat toho, jak je to hezké. Navíc Jirka jí květinu přinesl jen a jen proto, aby její vůně přebila chuť smradlavých tvarůžků, které jí přivezl z cest. Tak jaképak randění? 

Kolem Martiny bude muset Jirka našlapovat velmi opatrně 

Ovšem ani po tom, co ty dva přemůže vlna vášně a oni to definitivně rozseknou, to nebudou mít jednoduché. Jednak jsou oba pracovně zaneprázdnění, k tomu je Martina horká hlava a i maličkost ji dovede pekelně naštvat. Jirka bude muset našlapovat velice opatrně. Na druhou stranu ale kdo jiný dokáže Martinu zkrotit než svým otcem řádně školený  Jirka Hložánek? Ti dva se k sobě vážně hodí. Martina vedle Jirky už nejspíš zapomněla i na toho lotra z Itálie, který vedle ní vedl paralelní život s manželkou a dětmi. 

Zdroj článku:
  • Autorský text