Úterý v Ulici: Prokop vycouvá z Mirkovy nabídky a Mário hledá možnosti, jak utužit přátelství s Pavlem

Úterý v Ulici: Prokop vycouvá z Mirkovy nabídky a Mário hledá možnosti, jak utužit přátelství s Pavlem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Že věci nemusí dopadnout tak, jak se na první pohled zdá, o tom se na vlastní kůži přesvědčila Magda. Ta se necítí komfortně před Mirkem, když musí Prokopa přemlouvat, aby na jeho nabídku kývnul. A pohodlně se necítí ani Mário, který si zoufá z toho, že už s ním Pavel možná už nikdy nepromluví. Vždyť ho zradil!

Prokop říká ne vyššímu platu i většímu pracovnímu nasazení

Prokop Magdu vážně miluje. Alespoň jeho odmítnutí Mirka lze vnímat jako projev jeho lásky. Kdy jindy se objeví lepší pracovní nabídka, než kterou mu nabídl právě Mirek? Vydělal by si trojnásobně vyšší plat. U Mirka by bylo jeho vysoké pracovní nasazení vítáno a nikdo by mu nesundával nohu z plynu. I Magda si uvědomuje, že je taková pozice pro Prokopa tím pravým, a proto mu ji schvaluje. Jenže najednou a zcela nečekaně už ji Prokop nechce.

To ale Magdu nepotěší, spíše ji to rozladí. „Tak si ho vezmi!”, volá a prosebně se kouká na Mirka. Ten, aby se mu kamarádi doma nepohádali, oficiálně stahuje nabídku. Nabízené pracovní místo už není k dispozici, a proto se není o čem hádat. V hloubi duše ale vůbec nechápe, jak někdo může ráno vstát z postele za státní plat. Magdě i Prokopovi to ale nejspíš vyhovuje. Jen aby ale Prokop neobrátil a Magdě to pak celé nevyčítal.

Kamarádství
Kamarádství mezi Pavlem a Máriem má teď trochu mezery. | Zdroj: TV Nova

Mário hledá způsoby, jak obnovit Pavlovu důvěru

Vztah Venduly a Pavla se stmelil, ale vztah mezi Pavlem a Máriem má mezery. Může za to fakt, že Mário Pavlovi nevěřil a klidně si myslel, že tajně chodí za Martinou. Mohl se ho zeptat, mohl ho delší dobu pozorovat. Jenže on byl tak zblblý řečmi, které se vedly kolem něj, že při prvním podezření běžel za Ájou a také za Vilmou. Ta z toho udělala pořádnou polízanici. Jinak to totiž ona ani neumí. Měla štěstí, že ji Ája zastavila, když chtěla na Martinu vletět do hospody. To by měla Kateřina i Martina důvod cítit se nad věcí a velmi ublíženě. A pro Lumíra by to znamenalo starosti a vrásky navíc. Ale kdy mu konečně někdo řekne, že členy své rodiny tolik řešit nemusí? Ale zpátky k Máriovi. Vendula jeho zradu tak černě nevidí, a proto mu doporučuje, ať vezme Pavla na pivo.

Zdroj článku:
  • Autorský text