Čtvrtek v Ulici: Ředitelka Magda se zasekla na nedoručeném balíku a Žofka je protivná na Svatku

Čtvrtek v Ulici: Ředitelka Magda se zasekla na nedoručeném balíku a Žofka je protivná na Svatku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4474. díle Ulice se Magda oficiálně ocitá v kůži ředitelky školy a je z toho velmi nervózní. Rozhodí ji taková banalita, jakou je nedoručený balík. A Žofka, kterou se Svatka a Michal snaží neustále hlídat, je pořádně protivná, a to hlavně na Svatku. U Michala alespoň přistoupí na doučování.

Situace Žofky se nelepší, a proto kope kolem sebe

Žofce se sype půda pod nohama. Nejenže je doma jako na minovém poli, nýbrž přišla i o dva své nejlepší kamarády – Michala a Svatku. Pod náporem událostí a z obavy,  aby to na ni neřekli, je považuje za nepřátele. Oni jsou však ve skutečnosti na její straně. Dělají vše proto, aby si znovu neublížila. Svatka za ní chodí na záchod, Michal ji přemlouvá na doučování. A zatímco od Michala si domluvit nechá, na Svatku je protivná jako nikdy. Mimo jiné ji štve, že se Svatka líbí Markovi. To ona ale netuší. Nemá ponětí, jak se jí situace tehdy v Coolně dotkla. Diváci ale nechápou, na co pořád Svatka s Michalem čekají. Už by to měli konečně někomu říct.

Magda se hroutí už první den svého ředitelování

Ačkoliv má plnou podporu Ireny i Prokopa, nemůže se Magda zbavit pocitu, že je toho na ni moc. Rozladí ji i taková maličkost, jakou je nedoručený balík. Sotva novinku, že bude ředitelkou, oznámila svým žákům, už se kupí problémy. Ještě ani nerozsekla případ dvojčat Dvořákových a už si připadá jako neschopná. Prokop ji ale doma uklidňuje, že nic není tak horké, jak se zdá. Co udělají, když dojdou všechny popisovače?

To Magdu mimo jiné také trápí. Prokop je však nad věcí a oznamuje jí, že v nejhorším případě pro nějaké dojdou do papírnictví. Nezdá se ale, že chybějící popisovače by školu trápily ze všeho nejvíce. Nejspíš to chce všechno čas. Ještě, že je Prokop gentleman a Magdu podrží. Ostatně teď mohou konečně spolupracovat jako tým s moderními nápady a Irena už je nebude brzdit. 

Zdroj článku:
  • Autorský text