Středeční Ulice: Kryštof popohání Karlu k rozvodu, ona se k tomu ale nemá

Středeční Ulice: Kryštof popohání Karlu k rozvodu, ona se k tomu ale nemá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4473. díle Ulice se ukazuje, že to Kryštof s rozvodem myslí smrtelně vážně. Pořád totiž Karlu popohání k tomu, aby si přečetla papíry, a tak je mohli společně podat k soudu. Nejspíš už to chce mít z krku. Karla ale dělá pravý opak. Pořád to oddaluje a vymýšlí nejrůznější komplikace, aby rozvod oddálila. Vojta zatím dělá, co může, aby byli jeho rodiče co nejvíce spolu.

Karla si teď může užívat svobodu, ale místo toho zaraženě sedí doma

Není tomu až tak dávno, co Karla vymýšlela nejrůznější finty k tomu, jak být z domu a mít pro to pádný, nejlépe pracovní důvod. V čase, kdy ona vrkala s Jakubem, se Kryštof vzorně staral o děti, ale zároveň chtěl nějaký čas trávit i s ní. Co by za to teď Karla dala? Úplně by jí pro začátek stačilo, aby s ní Kryštof zvládl strávit v jediné místnosti dobu delší než pár minut. Na to ale může nejspíš zapomenout. A tak sedí doma jako pecka a děsí se toho, aby z toho všeho Karlík neměl trauma. Když potom ráno Kryštofovi volá, zjišťuje, že zaspali. Její obavy se potvrzují. Po tom, co jejího syna utěšovala Dominika, teď bude mít Vojta zameškanou školu. A za to všechno může primárně ona!

Věrka nesmí přes práh Kryštofovy garsonky? 

Doby, kdy Kryštof na všechno své mámě kýval, jsou pryč a Věrka by si na to měla zvyknout. Jak to ale vypadá, pořád jí situace nedošla, když se Kryštofa ptá, jestli klukům rýži neomastil olejem ze smažení řízků. Je vidět, že má o synovi pořád špatné mínění a ona dělá všechno nejlépe. Takhle se ale přes práh Kryštofovy garsonky nedostane, natož pak k jeho srdci. Proč takhle necepuje Karlu? Vždyť Kryštof se staral celou dobu. Neměl žádné volné chvilky. Buď jezdil, nebo se učil s Vojtou, uspával kluky... Zkrátka – byl v jednom kole. Cožpak to nikdo nevidí? Karla se mezitím seberealizovala, chodila na kávičky, do bazénu a s Jakubem opravovala scénář.

Zdroj článku:
  • Autorský text