Úterý v Ulici: Luděk aspiruje na titul nejchápavějšího otce na světě a Kryštof opouští děti kvůli tuleňovi

Úterý v Ulici: Luděk aspiruje na titul nejchápavějšího otce na světě a Kryštof opouští děti kvůli tuleňovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4472. díle se bude Kristýna cítit jako svlečená, a to nejen před svou mámou a Evženem, nýbrž už i před svým tátou, který byl přítomen u její poslední ataky. Zatímco diváci čekali, že vybouchne, on překvapil a měl pochopení. Pochopení nemá Karla pro Kryštofa, který nechává kluky v garsonce jen proto, aby Kustíkovi přinesl jeho tuleně.

Kryštof z hlídání dětí prý dělá bojovku

Kryštof odhazuje všeobecné naštvání na svou ženu a snaží se dělat vše kvůli svým dvěma klukům. Garsonka už vypadá o něco útulněji. I tak se však stane, že mu v ní něco chybí. Třeba plyšový tuleň, na kterého malý Karlík nedá dopustit. Když se pro něj rozhodne jít a objeví se u Karly pozdě večer, ta ho seřve na tři doby a nechápe, proč volá Dominice a z hlídání kluků dělá takovou bojovku. Už si ale vůbec neuvědomuje, že pole pro svou rodinu zaminovala jen ona sama svým pubertálním chováním.

Jó kdyby tehdy tušila, jaké strasti jí povyražení s Jakubem přinese, nejspíš by ho poslala k šípku mnohem dříve. Nad svými činy ještě zapláče. Třeba už konečně okolí i ona sama v Kryštofovi uvidí to, jak vzorný, starostlivý a zodpovědný otec to je. Zatímco ona, která měla vždy pomocnou ruku všech, bude kysnout sama na bytě. Ve hře je nicméně ještě Vojta, který pokusy o sblížení rodičů nevzdává. To on tuleně vyndal z tašky, aby s ním do garsonky nejspíš přiklusala máma.

Kdo by před několika měsíci tušil, že se Luďkovi  bude po Vandě stýskat?
Kdo by před několika měsíci tušil, že se Luďkovi bude po Vandě stýskat? | Zdroj: TV Nova

Vanda Luďka proměnila k nepoznání 

Diváci Luďka nepoznávají. Co s ním ta Vanda jen provedla? Zatímco dříve nešel pro křik daleko, teď je ochotný si Kristýnku vyslechnout a být jí oporou. To, co Blanka nedokázala za týden a možná i více, on zvládl během jediného rozhovoru se svou dcerou. Prozradil jí totiž tajemství jeho úzkostné babičky, která panickými atakami trpěla, což ovlivňovalo chod celé rodiny. To Kristýnu nahlodalo k tomu, aby si léky z e-receptu konečně vyzvedla a začala je brát. Tak to vypadá, že se dějová linka Julie chýlí ke svému konci. Nebo ne?

Zdroj článku:
  • Autorský text