Diskuze

Ulice: Diváci Alžbětu podezírají podobně jako Věrka. Za mě je Běta skvělá, říká Stehlíková

Ulice: Diváci Alžbětu podezírají podobně jako Věrka. Za mě je Běta skvělá, říká Stehlíková
Kouzelná tetička, která vyřeší každý problém a získá si srdce každého kromě závistivé Věrky, anebo doopravdy nějaká vykutálená podvodnice, jež půjde po penězích rodiny Marečkových… Spekulace ohledně Alžběty Mochové jsou různé, ale herečka Markéta Stehlíková je za tuto postavu vděčná.
Zpět na celý článek

Kouzelná tetička, která vyřeší každý problém a získá si srdce každého kromě závistivé Věrky, anebo doopravdy nějaká vykutálená podvodnice, jež půjde po penězích rodiny Marečkových… Spekulace ohledně Alžběty Mochové jsou různé, ale herečka Markéta Stehlíková je za tuto postavu vděčná.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Herec, bavič a mistr dabingu František Filipovský, jak ho možná neznáte
17.10.2022

Herec, bavič a mistr dabingu František Filipovský, jak ho možná neznáte

František Filipovský byl nejen mistr dabingu, herec a neuvěřitelně energický a houževnatý člověk, ale velice si potrpěl na eleganci a dokázal za...

Prokop odmítl bydlet s Magdou, Skyler políbila Frantu a Jakub byl unesen. Co dalšího se tento týden událo v Ulici?
29.10.2022

Prokop odmítl bydlet s Magdou, Skyler políbila Frantu a Jakub byl unesen. Co dalšího se tento týden událo v Ulici?

Tento týden v Ulici byl nabitý emocemi, dobrými i špatnými. Magdu zklamalo Prokopovo odmítnutí společného bydlení. Marie nechtěla usednout k...

Emil Horváth ml. z Ulice slaví dnes své narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?
12.11.2022

Emil Horváth ml. z Ulice slaví dnes své narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?

Pamatujete na rok 2014 a na okamžik, kdy do života Miriam Hejlové vstoupil její osudový muž? Do majora Petera Kadlece se Miriam zamilovala i přesto...

Čtvrteční Prostřeno s Ivou: Zahradnice má evidentně vášeň pro vaření, byla v minulosti i v soutěži MasterChef
15.12.2022

Čtvrteční Prostřeno s Ivou: Zahradnice má evidentně vášeň pro vaření, byla v minulosti i v soutěži MasterChef

Celé Prostřeno tento týden míří k tomu, že vyhraje Klára, která Prostřeno spoluvytváří. To je hanebné, protože Iva předvedla skvělý výkon. Zajímavé...

Ulice: Dělá si Lumír z Kateřiny legraci? Myslí vážně, že ji pozve na výpravu s Alexem pod podmínkou, že se k sobě nebudou mít?
29.09.2022

Ulice: Dělá si Lumír z Kateřiny legraci? Myslí vážně, že ji pozve na výpravu s Alexem pod podmínkou, že se k sobě nebudou mít?

To Lumír zase vymyslel. Alex bere Kateřinu na milost, má to však své ALE. Šimon se vzepře spolužákům, Jirka Herman večeří s Mastným a Vítek Klíma...

Pojďte si společně s námi připomenout 5 TOP momentů, kdy nás Petr Kříž v ZOO překvapil
08.10.2022

Pojďte si společně s námi připomenout 5 TOP momentů, kdy nás Petr Kříž v ZOO překvapil

Petr Kříž ze seriálu ZOO je poměrně předvídatelná postava. Jede v nalinkovaných kolejích a od svého běžného chování se běžně nevychyluje. Práce,...

Veronika Arichteva ze seriálu O mě se neboj ukázala, že se také ničeho nebojí
26.11.2022

Veronika Arichteva ze seriálu O mě se neboj ukázala, že se také ničeho nebojí

Seriál z právnického prostředí, který televize Nova vysílá od listopadu, poukazuje na to, že i těžší životní situace lze zvládnout s nadhledem,...

Šimon dostane trojku z chování. Romanův otec se jen směje
22.11.2022

Šimon dostane trojku z chování. Romanův otec se jen směje

Šimon měl ve škole zbraň a mířil jí na studenty, přes to nejede vlak. Prokop ho musí potrestat trojkou z chování. Romanovi s Viktorem hrozí pasťák...

Ulice: Hrdinové oblíbeného seriálu se příští týden ocitnou pod velkým tlakem
10.09.2022

Ulice: Hrdinové oblíbeného seriálu se příští týden ocitnou pod velkým tlakem

Šíma bude nucen čelit šikanátorům, Prokop obdrží vážné zprávy z nemocnice a Klímovi se budou potýkat s nezvaným hostem. Karla nezvládne všestranný...

Záhadná smrt Ivana Luťanského nedá dodnes jeho rodině spát. Co šokovalo matku v synově rakvi?
11.10.2022

Záhadná smrt Ivana Luťanského nedá dodnes jeho rodině spát. Co šokovalo matku v synově rakvi?

Herec Ivan Luťanský zemřel ve třiceti letech během exotické dovolené ve Vietnamu v roce 1983. Příbuzní dostali uzavřenou rakev. Když navzdory...

Diskutujte

Nejnovější diskutované