Diskuze

Survivor Česko & Slovensko: Vítěz si to trochu pokazil sebechválou. Ta totiž vždy trošku smrdí

Survivor Česko & Slovensko: Vítěz si to trochu pokazil sebechválou. Ta totiž vždy trošku smrdí
„Osobně jsem nejvíc překvapenej z lidí, který si na úplným začátku mysleli, že to nevyhraju. Nerozumím tomu, co čekali. Při přijímačkách na VŠE jsem měl asi 92 bodů ze 100... si to spočítejte. To nemohlo dopadnout jinak. Ani nevím, jestli z toho mám radost. Radujete se, když si dokážete vyžehlit ponožky? Trochu jo, ale očekává se to od vás,“ říká čerstvý vítěz Mikýř.
Zpět na celý článek

„Osobně jsem nejvíc překvapenej z lidí, který si na úplným začátku mysleli, že to nevyhraju. Nerozumím tomu, co čekali. Při přijímačkách na VŠE jsem měl asi 92 bodů ze 100... si to spočítejte. To nemohlo dopadnout jinak. Ani nevím, jestli z toho mám radost. Radujete se, když si dokážete vyžehlit ponožky? Trochu jo, ale očekává se to od vás,“ říká čerstvý vítěz Mikýř.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Michal Zelenka slaví dnes své narozeniny. Pamatujete na jeho roli v Ulici?
18.11.2022

Michal Zelenka slaví dnes své narozeniny. Pamatujete na jeho roli v Ulici?

Herec Michal Zelenka, který hrál i v nekonečném seriálu Ulice, patří k postavám tohoto seriálu, na které se možná už zapomnělo. U Michala Zelenky...

Andrej Hryc z Ulice by dnes oslavil své narozeniny. Vzpomínáte, koho herec hrál v Ulici?
30.11.2022

Andrej Hryc z Ulice by dnes oslavil své narozeniny. Vzpomínáte, koho herec hrál v Ulici?

Herec Andrej Hryc, který mezi námi už bohužel není, by 30. listopadu oslavil své 73. narozeniny. Tohoto čísla se však nedožil, protože onemocněl...

Která role Michaele Badinkové sedla lépe? Lenka Drápalová nebo Alena Mázlová?
03.10.2022

Která role Michaele Badinkové sedla lépe? Lenka Drápalová nebo Alena Mázlová?

Herečku Michaelu Badinkovou jste mohli na Nově vídat hned ve dvou seriálech – nejdříve v Ulici a později v Ordinaci v růžové zahradě. Zatímco v...

Berenika Kohoutová září ve dvou úspěšných seriálech Hořký svět a Profesor
24.09.2022

Berenika Kohoutová září ve dvou úspěšných seriálech Hořký svět a Profesor

Ukázalo se, že také Berenika Kohoutová patří k těm maminkách, které ačkoliv tvrdí, jak se svou dcerou chtějí trávit spoustu času, jdou z projektu...

Profesor Kalina z Ulice: Přísný učitel, co má své světlé chvilky
03.11.2022

Profesor Kalina z Ulice: Přísný učitel, co má své světlé chvilky

Profesora Kalinu lze přirovnat ke starému psovi, kterého nové kousky nenaučíte. Potom si představte, jaké to pro něj musí být, když sdílí kabinet s...

Dnes večer Magdu ohromí štědrý příspěvek a Vítek se bude bát manželčina hněvu
09.12.2022

Dnes večer Magdu ohromí štědrý příspěvek a Vítek se bude bát manželčina hněvu

Magda ani neví, jak se to podařilo, ale vybere na sbírku 60 000 Kč. Nějaký dobrodinec jí přispěje celými deseti tisíci! Jenže pozor – ona s ním teď...

Kolik byste mu hádali? Václav Noid Bárta ze ZOO slaví dnes narozeniny
27.10.2022

Kolik byste mu hádali? Václav Noid Bárta ze ZOO slaví dnes narozeniny

Přestože jej v seriálu ZOO prakticky nevídáme, hraje v něm jednu z důležitých rolí, a to nejen přímo na obrazovkách. Václav Noid Bárta slaví 27....

Jan Holík z Ulice si s Jirkou Hermanem rozumí
28.12.2022

Jan Holík z Ulice si s Jirkou Hermanem rozumí

Není lepší případ, když si herec sedne s postavou, kterou hraje. Je to i případ Jana Holíka, kterého můžete pravidelně vídat coby kriminalistu...

Úterní Prostřeno u Jany: Jana nejí maso, ale pro své hosty udělala guláš! Vegetariánský nebyl, ale ocení to soupeři?
01.11.2022

Úterní Prostřeno u Jany: Jana nejí maso, ale pro své hosty udělala guláš! Vegetariánský nebyl, ale ocení to soupeři?

Jana sice vypadá na důchodkyni, ale její hosté překvapivě zjistili, že je na úřadu práce. A v životě si toho vyzkoušela opravdu hodně, od čalounice...

Ulice: Dělá si Lumír z Kateřiny legraci? Myslí vážně, že ji pozve na výpravu s Alexem pod podmínkou, že se k sobě nebudou mít?
29.09.2022

Ulice: Dělá si Lumír z Kateřiny legraci? Myslí vážně, že ji pozve na výpravu s Alexem pod podmínkou, že se k sobě nebudou mít?

To Lumír zase vymyslel. Alex bere Kateřinu na milost, má to však své ALE. Šimon se vzepře spolužákům, Jirka Herman večeří s Mastným a Vítek Klíma...

Diskutujte