Diskuze

Survivor Česko & Slovensko: Vítěz si to trochu pokazil sebechválou. Ta totiž vždy trošku smrdí

Survivor Česko & Slovensko: Vítěz si to trochu pokazil sebechválou. Ta totiž vždy trošku smrdí
„Osobně jsem nejvíc překvapenej z lidí, který si na úplným začátku mysleli, že to nevyhraju. Nerozumím tomu, co čekali. Při přijímačkách na VŠE jsem měl asi 92 bodů ze 100... si to spočítejte. To nemohlo dopadnout jinak. Ani nevím, jestli z toho mám radost. Radujete se, když si dokážete vyžehlit ponožky? Trochu jo, ale očekává se to od vás,“ říká čerstvý vítěz Mikýř.
Zpět na celý článek

„Osobně jsem nejvíc překvapenej z lidí, který si na úplným začátku mysleli, že to nevyhraju. Nerozumím tomu, co čekali. Při přijímačkách na VŠE jsem měl asi 92 bodů ze 100... si to spočítejte. To nemohlo dopadnout jinak. Ani nevím, jestli z toho mám radost. Radujete se, když si dokážete vyžehlit ponožky? Trochu jo, ale očekává se to od vás,“ říká čerstvý vítěz Mikýř.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Třetí potomek? Martin Stránský to nechtěl rozmazávat, ale už je to venku
21.10.2025

Třetí potomek? Martin Stránský to nechtěl rozmazávat, ale už je to venku

Tak a je trojnásobný táta. Oblíbení herec a dabér Martin Stránský je potřetí otcem. A potřetí má syna. Navíc to byla pěknou dobu tutlaná zpráva,...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Mise splněna
17.12.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Mise splněna

U Buchtových a Chaloupkových to jednu chvíli vypadalo na velké změny, ale nakonec se vše vrátilo do zajetých kolejí a Ilonka dostala ještě více...

Mladá Darija Pavlovičová má křehkou duši a velké sny
23.12.2025

Mladá Darija Pavlovičová má křehkou duši a velké sny

Darija Pavlovičová je herečka a také a vítězka StarDance 2023. Zahrála si v televizní pohádce O léčivé vodě, v seriálu Kukačky, Dobré zprávy, To se...

Nová romantická komedie, která se odehrává… v hlavách protagonistů
31.10.2025

Nová romantická komedie, která se odehrává… v hlavách protagonistů

Znáte to, když jdete na první rande a máte pocit, že v hlavě vám zasedlo několik tisíc hlasů, všichni najednou radí, kritizují a navrhují...

Dramatická situace v Ulici se pořád mění, tahle postava to má složité
09.12.2025

Dramatická situace v Ulici se pořád mění, tahle postava to má složité

Jitka Smutná během návštěvy ve Snídani s Novou prozradila leccos ze soukromého i pracovního života, včetně natáčení Ulice. Spolupráci s...

Ulice: Drzý student znovu zesměšní profesorku, ale tvrdě narazí – na ředitele
10.10.2025

Ulice: Drzý student znovu zesměšní profesorku, ale tvrdě narazí – na ředitele

Student Kolda už dlouho tvrdošíjně zatápí profesorce Procházkové. Ruší v hodinách, provokuje hloupými poznámkami, chová se jako spratek. Nevoní to...

Ulice: Soňa vstupuje do politiky s cílem odstranit starostu. Mohla by ho nahradit
28.12.2025

Ulice: Soňa vstupuje do politiky s cílem odstranit starostu. Mohla by ho nahradit

Soňa jako starostka, to je představa, která zatím připadá vzdálená i Lucii Vondráčkové, ale co my víme. Cesty Ulice jsou nevyzpytatelné a bylo by...

Kayce Dutton jde do akce: Spin-off Y: Marshals slibuje divočejší jízdu než Yellowstone
29.11.2025

Kayce Dutton jde do akce: Spin-off Y: Marshals slibuje divočejší jízdu než Yellowstone

Nový spin-off populární westernové ságy Yellowstone přichází. Y: Marshals sleduje Kayceho Duttona v nové roli: opouští ranč, zapojuje se do elity...

Hvězda seriálu Ulice má vztah na dálku. S partnerem bude žít až v důchodu
09.11.2025

Hvězda seriálu Ulice má vztah na dálku. S partnerem bude žít až v důchodu

Petru Bučkovou znáte především jako Lindu Jiráskovou z Ulice nebo jako jednu z hvězd seriálu Sex O´Clock. V seriálu Hlava Medúzy si zahrála...

Seriál, který se rozpadá před očima
03.12.2025

Seriál, který se rozpadá před očima

Epizody, které jsou natočené už navíc proti původnímu plánu, jsou nudné a pověsti seriálu rozhodně neprospěly. Ne že by nebylo o čem točit, ale...

Diskutujte

Nejnovější diskutované