Diskuze

Survivor Česko & Slovensko: Vítěz si to trochu pokazil sebechválou. Ta totiž vždy trošku smrdí

Survivor Česko & Slovensko: Vítěz si to trochu pokazil sebechválou. Ta totiž vždy trošku smrdí
„Osobně jsem nejvíc překvapenej z lidí, který si na úplným začátku mysleli, že to nevyhraju. Nerozumím tomu, co čekali. Při přijímačkách na VŠE jsem měl asi 92 bodů ze 100... si to spočítejte. To nemohlo dopadnout jinak. Ani nevím, jestli z toho mám radost. Radujete se, když si dokážete vyžehlit ponožky? Trochu jo, ale očekává se to od vás,“ říká čerstvý vítěz Mikýř.
Zpět na celý článek

„Osobně jsem nejvíc překvapenej z lidí, který si na úplným začátku mysleli, že to nevyhraju. Nerozumím tomu, co čekali. Při přijímačkách na VŠE jsem měl asi 92 bodů ze 100... si to spočítejte. To nemohlo dopadnout jinak. Ani nevím, jestli z toho mám radost. Radujete se, když si dokážete vyžehlit ponožky? Trochu jo, ale očekává se to od vás,“ říká čerstvý vítěz Mikýř.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Herec: Jakou cenu za kariéru zaplatí? Třídílná minisérie popisuje následky zvěrstev estébáků na (ne)obyčejných lidských osudech
19.10.2020

Herec: Jakou cenu za kariéru zaplatí? Třídílná minisérie popisuje následky zvěrstev estébáků na (ne)obyčejných lidských osudech

Dramatický příběh očima mladého nadšeného herce popisuje období hrůzných padesátých let dvacátého století. Se sledováním hercova osudu si můžeme...

SBOHEM BERTO – Seriál „Dva a půl chlapa“ přišel o jednu z ikonických hereckých představitelek
14.10.2020

SBOHEM BERTO – Seriál „Dva a půl chlapa“ přišel o jednu z ikonických hereckých představitelek

Herečka Conchata Ferrell, známá především nezapomenutelnou rolí drsné hospodyně Berty v domě na pláži v Malibu, zemřela 12.10. 2020 ve věku 77 let...

Dávka podzimní melancholie: Filmy, které vás zaručeně dojmou
10.09.2020

Dávka podzimní melancholie: Filmy, které vás zaručeně dojmou

Sychravý podzim je tu a to je příležitost strávit víc času doma. Přepadá vás podzimní melancholie a chcete si ji tak trochu přiživit? Připravte si...

Pro všechny, kdo se rádi bojí, se chystá na Netflixu napínavá podívaná s hvězdným obsazením
19.08.2020

Pro všechny, kdo se rádi bojí, se chystá na Netflixu napínavá podívaná s hvězdným obsazením

Dům nabitý napětím a v něm uvězněné dvě rodiny, které žijí v naprosto odlišných světech a tam venku a v nedalekém městě se dějí divné věci, něco...

Co dělají herci z vyšetřovací partičky texaského rangera Walkera 19 let po ukončení natáčení
06.09.2020

Co dělají herci z vyšetřovací partičky texaského rangera Walkera 19 let po ukončení natáčení

Walker, Texas Ranger byl velmi oblíbený seriál devadesátých let. Chuck Norris v něm zazářil jako spravedlivý komisař starající se o zákon v Dallasu...

Jak dnes vypadá Maggie Sheffield z Chůvy k pohledání?
07.10.2020

Jak dnes vypadá Maggie Sheffield z Chůvy k pohledání?

Dětská hvězda Nicholle Tom je dnes čtyřicetiletou paní a stále je pro ni typická blonďatá hříva. Stále se věnuje herectví, a kromě toho je také...

Zajímavosti o natáčení oblíbené české komedie Účastníci zájezdu. Stres, špatné počasí a každodenní pendlování
28.09.2020

Zajímavosti o natáčení oblíbené české komedie Účastníci zájezdu. Stres, špatné počasí a každodenní pendlování

Oblíbená letní komedie podle knižní předlohy Michala Viewegha nikdy neomrzí, stejně jako hlášky z ní. Její natáčení ale nebylo až tak jednoduché,...

Clint Eastwood se ve svých devadesáti letech už zase nudí, a tak začal pracovat na dalším projektu
22.10.2020

Clint Eastwood se ve svých devadesáti letech už zase nudí, a tak začal pracovat na dalším projektu

Je až neuvěřitelné, jak je herec a režisér ve svém věku vitální. Zatímco se celebrity uzavírají na svých luxusních rančích, Clint pracuje s...

Proč se Julia Roberts od rána cpala pizzou aneb co jste nevěděli o filmu Jíst, meditovat, milovat
11.02.2021

Proč se Julia Roberts od rána cpala pizzou aneb co jste nevěděli o filmu Jíst, meditovat, milovat

Kniha Jíst, meditovat, milovat od Elizabeth Gilbert se rychle stala velmi uznávanou a oblíbenou. Možná proto, že si tento neuvěřitelný příběh sama...

Filmy točené z pohledu počítačové obrazovky: nový filmový formát se stává stále oblíbenějším
09.10.2020

Filmy točené z pohledu počítačové obrazovky: nový filmový formát se stává stále oblíbenějším

Na počítačích trávíme stále více času. Ať už pracujeme, nebo si třeba píšeme s přáteli, naše fotky, vzpomínky a možná i tajemství v nich zůstanou...

Diskutujte