Želvy Ninja aneb těšíte se na reboot příběhu o želvích hrdinech?

Želvy Ninja aneb těšíte se na reboot příběhu o želvích hrdinech?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Patříte k obdivovatelům příběhů s tématikou Želvy Ninja? V tom případě se můžete začít těšit! Zřejmě ale nepůjde o klasiku, ale nový reboot bude poněkud jiný. Proč?

Příběhy, které nikdy neomrzí

Želvy Ninja od svého prvního uvedení na scénu ušly už pořádný kus cesty. Někdy jsme mohli obdivovat animáky, jindy zase pokusy o herecké ztvárnění příběhu o těchto neohrožených hrdinech. Zatímco podoba nebo zpracování se mění, želvy se stále objevují ve stejném věku. I když by dnes byly již vousatými kmety, na stárnutí to zatím nevypadá a želvy se opět ukážou v té nejlepší formě a při plné síle. Kdo si je tentokrát vezme na starosti a proč se nebude jednat o klasiku?

Ujetá verze

Jsme zvědaví, co z této spolupráce vzejde. Jisté je jen to, že se rozhodně můžeme těšit na pořádně ujetou verzi dobrodružných příběhů. Filmové studio totiž oznámilo, že se chystá čistý CG animák. Ale když se dozvíte, kdo je za něj zodpovědný, bude vám jasné, že o klasiku rozhodně nepůjde. Režie se totiž ujme Jeff Rowe, který má na svém kontě například Městečko Záhad, a scénář k animáku bude psát Brendan O´Brian. Jsme zvědaví, co tato verze přinese.

Tvůrci Seth Rogen a Evan Goldberg zatím neoznámili, kdy přesně se nové Želvy objeví, ale soudě podle výše zmíněných jmen to bude rozhodně jízda!