Diskuze

Lucie Vopatová, novopečená seriálová manželka Romana Tomeše ze Slunečné, se umí pěkně rozparádit

Lucie Vopatová, novopečená seriálová manželka Romana Tomeše ze Slunečné, se umí pěkně rozparádit
Roman Tomeš coby Tony byl z nově nastalé dějové linky, ve které se objeví jeho nastávající žena, nadšený, ale zároveň ho to i šokovalo, jak prozradil. „Měl jsem radost, ale přiznám se, že mě to překvapilo, když jsem si to ve scénáři přečetl. Nikdo mi to neřekl, a najednou, zničehonic, se tam objevila Tonyho holka, Šárka Božková.“ Scénáristé mu rovnou nadělili i Šárčino těhotenství. Onu Šárku představuje herečka Lucie Vopatová.
Zpět na celý článek

Roman Tomeš coby Tony byl z nově nastalé dějové linky, ve které se objeví jeho nastávající žena, nadšený, ale zároveň ho to i šokovalo, jak prozradil. „Měl jsem radost, ale přiznám se, že mě to překvapilo, když jsem si to ve scénáři přečetl. Nikdo mi to neřekl, a najednou, zničehonic, se tam objevila Tonyho holka, Šárka Božková.“ Scénáristé mu rovnou nadělili i Šárčino těhotenství. Onu Šárku představuje herečka Lucie Vopatová.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Deadpool: Splněný sen umírajícího chlapce, zákaz promítání v Číně i snížený rozpočet na poslední chvíli
24.10.2020

Deadpool: Splněný sen umírajícího chlapce, zákaz promítání v Číně i snížený rozpočet na poslední chvíli

Wade Wilson žil docela normálním životem jakožto bývalý člen speciálních jednotek. Kvůli pokročilému stádiu rakoviny se podrobil experimentální...

Nejhorší filmy všech dob: Plan 9 from Outter Space aneb když se veškerá snaha nevyplatí
20.09.2020

Nejhorší filmy všech dob: Plan 9 from Outter Space aneb když se veškerá snaha nevyplatí

Na otázku „Jaký je nejhorší film všech dob?“ se jen těžko hledá odpověď, vždyť každý divák má individuální vkus. Přesto si je drtivá většina...

Zatajená svatba – Karel Roden už skoro měsíc zkouší novou roli manžela
11.09.2020

Zatajená svatba – Karel Roden už skoro měsíc zkouší novou roli manžela

Herec s přísným pohledem si své soukromí střeží na 100 procent, což se mu povedlo i nyní. Dokázal před veřejností zatajit svou svatbu, která...

Král Šumavy: Skutečný Král Šumavy nebyl nikdy dopaden, domovem se pro něj stalo městečko v USA
11.02.2021

Král Šumavy: Skutečný Král Šumavy nebyl nikdy dopaden, domovem se pro něj stalo městečko v USA

Píše se rok 1948, je po válce a lidé se snaží vrátit zpět do svého původního života. Příběh se odehrává na Šumavě, kde se pohraniční stráž v čele s...

Kat: Prošitá ruka, holá hlava a výbuch v bance. Co všechno se dělo při natáčení
02.11.2020

Kat: Prošitá ruka, holá hlava a výbuch v bance. Co všechno se dělo při natáčení

Když Bobby, syn gangsterského Bosse Howarda Sainta, zahyne při přestřelce s FBI, rozhodne se Howard pro velkou pomstu. Frank Castle, agent, jenž...

Kaley Cuoco: Zajímavosti o Penny z Teorie velkého třesku, které vás nejspíš překvapí. Co pro nás herečka právě chystá
26.11.2020

Kaley Cuoco: Zajímavosti o Penny z Teorie velkého třesku, které vás nejspíš překvapí. Co pro nás herečka právě chystá

Pro Kaley Cuoco se Penny v Teorii velkého třesku stala vážně osudovou rolí. To ale neznamená, že ji už nikde jinde neuvidíme. Když seriál skončil,...

Herecký klan Hrušínských: Slavná rodinná historie od Osvobozeného divadla až po oblíbený Discopříběh
22.01.2021

Herecký klan Hrušínských: Slavná rodinná historie od Osvobozeného divadla až po oblíbený Discopříběh

Kdo se vám vybaví, když se řekne Hrušínský? Historie rodu Hrušínských začíná působením Josefa Kajetána Tyla v polovině 19. století. Ve 20. st....

Bizarní zranění Brada Pitta: Jakou část těla si hollywoodský fešák poranil při natáčení historického velkofilmu
01.10.2020

Bizarní zranění Brada Pitta: Jakou část těla si hollywoodský fešák poranil při natáčení historického velkofilmu

Ve filmu Troja si herec Brad Pitt netrhnul jenom hlavní roli, ale také Achillovu šlachu. Ironický je fakt, že představoval hrdinu Achilla, jehož...

Babovřesky aneb venkovské drbny v komediích Zdeňka Trošky
27.09.2020

Babovřesky aneb venkovské drbny v komediích Zdeňka Trošky

Zdeněk Troška je momentálně král českých komedií. Jeho filmy jsou u diváků vždy oblíbené, i když se většina nemůže chlubit pozitivním hodnocením...

Dokonalý muž, dokonalá žena: Nejkrásnější česká herecká dvojice oslavila 44. výročí svatby
29.11.2020

Dokonalý muž, dokonalá žena: Nejkrásnější česká herecká dvojice oslavila 44. výročí svatby

Je jen málo takových pevných manželských vztahů, natož na poli showbyznysu. Příběh Libuše Šafránkové a Josefa Abrháma je jako z pohádky. Seznámili...

Diskutujte