Diskuze

Lucie Vopatová, novopečená seriálová manželka Romana Tomeše ze Slunečné, se umí pěkně rozparádit

Lucie Vopatová, novopečená seriálová manželka Romana Tomeše ze Slunečné, se umí pěkně rozparádit
Roman Tomeš coby Tony byl z nově nastalé dějové linky, ve které se objeví jeho nastávající žena, nadšený, ale zároveň ho to i šokovalo, jak prozradil. „Měl jsem radost, ale přiznám se, že mě to překvapilo, když jsem si to ve scénáři přečetl. Nikdo mi to neřekl, a najednou, zničehonic, se tam objevila Tonyho holka, Šárka Božková.“ Scénáristé mu rovnou nadělili i Šárčino těhotenství. Onu Šárku představuje herečka Lucie Vopatová.
Zpět na celý článek

Roman Tomeš coby Tony byl z nově nastalé dějové linky, ve které se objeví jeho nastávající žena, nadšený, ale zároveň ho to i šokovalo, jak prozradil. „Měl jsem radost, ale přiznám se, že mě to překvapilo, když jsem si to ve scénáři přečetl. Nikdo mi to neřekl, a najednou, zničehonic, se tam objevila Tonyho holka, Šárka Božková.“ Scénáristé mu rovnou nadělili i Šárčino těhotenství. Onu Šárku představuje herečka Lucie Vopatová.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Druhá řada minisérie Iveta je hotová. K divákům zamíří už začátkem května
26.04.2023

Druhá řada minisérie Iveta je hotová. K divákům zamíří už začátkem května

První série mapovala Ivetu v jejích začátcích, kdy plná očekávání a naivity dala vale rodině a odjela za svým velkým snem do Prahy. Zkusila si...

KVÍZ: Zjistěte to, jak dobře znáte Partu hic a všechny její členy
12.06.2023

KVÍZ: Zjistěte to, jak dobře znáte Partu hic a všechny její členy

Znáte film Parta hic? Chcete zjistit, jestli si pamatujete opravdu všechno? Potom je dnešní článek perfektní volbou pro Vás. Zabijte trochu času a...

Survivor Česko & Slovensko 2023: Po sloučení dlouho přátelská atmosféra nevydržela. U Rivalů by se dusno dalo krájet
13.04.2023

Survivor Česko & Slovensko 2023: Po sloučení dlouho přátelská atmosféra nevydržela. U Rivalů by se dusno dalo krájet

Všichni na sloučení s napětím čekali, ale jak to vypadá, velice brzy přišlo rozčarování. Ex Hrdinové se necítí dobře. Johanka nesmyslně před...

Karolína Lipowská si zvyká na život v Abú Dhabí. Teď si ale odskočila do Ulice
11.07.2023

Karolína Lipowská si zvyká na život v Abú Dhabí. Teď si ale odskočila do Ulice

Anežka Klímová nám před časem odjela studovat do Drážďan, protože její představitelka Karolína Lipowská se s rodinou odstěhovala do Spojených...

KVÍZ: Na lovu – Jen ti nejlepší mají šanci vyzrát na lišku podšitou
18.08.2023

KVÍZ: Na lovu – Jen ti nejlepší mají šanci vyzrát na lišku podšitou

Václav Slabyhoudek, věkem nejmladší z lovců v televizních soutěžích Na lovu a Superlov, dosud odehrál 36 her, z toho 23 vítězných. Zatím se tak co...

Pondělní Ulice: Kryštof zařizuje garsonku a Val Šimona lanaří do dalšího průšvihu
16.04.2023

Pondělní Ulice: Kryštof zařizuje garsonku a Val Šimona lanaří do dalšího průšvihu

Ve 4466. díle Ulice bude mít Kryštof konečně příležitost vyříkat si některé věci se svou mámou. Moc by ocenil, kdyby alespoň jednou stála na jeho...

Čtvrteční Ulice: Hynek zápasí o přízeň svého syna a začíná se vymezovat proti Hermanovi
24.05.2023

Čtvrteční Ulice: Hynek zápasí o přízeň svého syna a začíná se vymezovat proti Hermanovi

Kdo by to byl řekl, že to bude právě Hynek, kdo bude dělat všechno pro to, aby se v očích svého syna Šimona blýsknul? Ale je to tak! Když se totiž...

Živé terče: 3. díl i po letech vyvolává jak nadšení, tak kritiku
30.04.2023

Živé terče: 3. díl i po letech vyvolává jak nadšení, tak kritiku

Třetí epizoda Živých terčů je zdárně za námi, a ne poprvé. Celá minisérie měla premiéru už v roce 2019, ale diváci si ji rádi znovu připomněli,...

Eddie Rambousek je zpět: V září se do Ulice vrátí Magdina velká láska
17.06.2023

Eddie Rambousek je zpět: V září se do Ulice vrátí Magdina velká láska

Zářijové díly Ulice slibují četné zvraty a překvapení. Jedno z nich jsme odhalili už teď. Po prázdninách se do seriálu vrátí Eddie Rambousek v...

Superlov: Jiří Martínek alias Doktor Vševěd, stručná historie světa v kostce
08.04.2023

Superlov: Jiří Martínek alias Doktor Vševěd, stručná historie světa v kostce

Profesor a historik Jiří Martínek je opravdu taková chodící encyklopedie. Prakticky žádná otázka ho nemůže zaskočit, snad kromě těch, co se týkají...

Diskutujte

Nejnovější diskutované