Diskuze

Jak Paris Hilton položila základy pro vydělávající influencery: „Jen jsem si žila svůj život a paparazzi sledovali každý můj krok“

Jak Paris Hilton položila základy pro vydělávající influencery: „Jen jsem si žila svůj život a paparazzi sledovali každý můj krok“
Nejznámější pařmenka počátku 21. století se rozhodla upřímně vyjádřit ke své slávě, známé rodině, podnikání i svým plánům na budoucnost. Milovnice růžové barvy, která je pravděpodobně jedinou majitelkou růžového tenisového kurtu, má o své budoucnosti jasno.
Zpět na celý článek

Nejznámější pařmenka počátku 21. století se rozhodla upřímně vyjádřit ke své slávě, známé rodině, podnikání i svým plánům na budoucnost. Milovnice růžové barvy, která je pravděpodobně jedinou majitelkou růžového tenisového kurtu, má o své budoucnosti jasno.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Co dnes dělají oblíbení herci ze seriálu Dawsonův svět
07.01.2025

Co dnes dělají oblíbení herci ze seriálu Dawsonův svět

Dawsonův svět měl premiéru 20. ledna 1998 a spolu se seriálem Beverly Hills 90210 patří k nejúspěšnějším seriálovým projektům, které sklízely na...

Silvestr s hodně pokleslou zábavou – I tak by se dal nazvat program TV Nova a návrat k pořadu Tele Tele
28.12.2024

Silvestr s hodně pokleslou zábavou – I tak by se dal nazvat program TV Nova a návrat k pořadu Tele Tele

Vkus diváků se mění, dnes by asi takový humor, který tento údajně legendární pořad nabízel, moc příznivců nezískal. V roce 2007 to byl hit a...

Jitka Čvančarová má fobii z obchoďáků a učí se sebelásce. Jde hlavně o duši, říká
29.11.2024

Jitka Čvančarová má fobii z obchoďáků a učí se sebelásce. Jde hlavně o duši, říká

O herečce Jitce Čvančarové se často mluví ani ne tak v souvislosti s jejími rolemi, ale hlavně kvůli její váze a outfitům. Učí se nebrat si rýpavé...

Pohádkování: Kterého z trpaslíků jste měli nejraději a co o nich tají bratři Grimmové?
30.11.2024

Pohádkování: Kterého z trpaslíků jste měli nejraději a co o nich tají bratři Grimmové?

První známé pohádky o trpaslících mají původ až někde ve středověku, kdy se o nich vyprávělo jako o bytostech žijících v podzemí a strážících...

Příští týden vstoupí do Ulice nové postavy, Evžen se setká s Igorem a Prokop rozbrečí Soňu
25.01.2025

Příští týden vstoupí do Ulice nové postavy, Evžen se setká s Igorem a Prokop rozbrečí Soňu

Příští týden v Ulici nebude šetřit hvězdnými posilami. Přihraje nám Kristýnu Leichtovou, Kláru Oltovou a další nové členy týmu. Kromě toho navíc...

Ulice: Svědectví řidiče na Soňu nestačí. Dvořák bude chtít kluky přesunout na jinou školu
25.11.2024

Ulice: Svědectví řidiče na Soňu nestačí. Dvořák bude chtít kluky přesunout na jinou školu

Petr Dvořák vítězoslavně vmete Soně do tváře, že už má důkaz o Matějově nevině a jejích bezostyšných lžích. Naneštěstí se jedná jen o tvrzení...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Petr bude vychovávat kukačku a Marcel má drsný plán na pomstu
20.03.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Petr bude vychovávat kukačku a Marcel má drsný plán na pomstu

Ženy ve Stráních slaví sportovní úspěch, ale možná je to poslední radostná událost, která vesnici čeká. Marcel má ještě pekelnější plán na...

Chybíš mi: Britská minisérie, kterou Netflix rozjede seriálovou lavinu roku 2025
02.12.2024

Chybíš mi: Britská minisérie, kterou Netflix rozjede seriálovou lavinu roku 2025

Ztratil se někdo z vašeho života a po letech se nečekaně vynořila stopa, která vše znovu oživila? Pro Kat, která naprosto neplánovaně narazí na...

Vendula z Ulice zase bojuje s nadváhou. Prozradila tajemství, které jí pomáhá se nevzdat
31.12.2024

Vendula z Ulice zase bojuje s nadváhou. Prozradila tajemství, které jí pomáhá se nevzdat

Herečka Anežka Rusevová před nějakou dobou výrazně zhubla, nyní ale nabírá kila zase zpátky kvůli únavě, nedostatku času a odbývání se. Nový rok...

Bachelor Česko: Jan utekl z rande, když ublížená Deny začala napadat Kláru. Tak snad už mu došlo, kdo je zdrojem zla
01.01.2025

Bachelor Česko: Jan utekl z rande, když ublížená Deny začala napadat Kláru. Tak snad už mu došlo, kdo je zdrojem zla

Nicméně soutěž opouští Daniela a je devátou vyřazenou účastnicí Bachelora. Z vyřazení byla trošku zaskočená, protože žila v přesvědčení, že se...

Diskutujte

Nejnovější diskutované