Diskuze

Jak Paris Hilton položila základy pro vydělávající influencery: „Jen jsem si žila svůj život a paparazzi sledovali každý můj krok“

Jak Paris Hilton položila základy pro vydělávající influencery: „Jen jsem si žila svůj život a paparazzi sledovali každý můj krok“
Nejznámější pařmenka počátku 21. století se rozhodla upřímně vyjádřit ke své slávě, známé rodině, podnikání i svým plánům na budoucnost. Milovnice růžové barvy, která je pravděpodobně jedinou majitelkou růžového tenisového kurtu, má o své budoucnosti jasno.
Zpět na celý článek

Nejznámější pařmenka počátku 21. století se rozhodla upřímně vyjádřit ke své slávě, známé rodině, podnikání i svým plánům na budoucnost. Milovnice růžové barvy, která je pravděpodobně jedinou majitelkou růžového tenisového kurtu, má o své budoucnosti jasno.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Vyprávěj: Nepolepšitelného sukničkáře Radka Krásu si zahrál šarmantní Jiří Štěpnička
07.08.2023

Vyprávěj: Nepolepšitelného sukničkáře Radka Krásu si zahrál šarmantní Jiří Štěpnička

V křestním listu má oblíbený představitel gentlemana a sukničkáře zapsáno Jiří Jan Jaroslav Martin Otto Samec. A se složitým jménem přišel i...

Hospoda: (Ne)logické chyby v kultovním seriálu
07.07.2023

Hospoda: (Ne)logické chyby v kultovním seriálu

Žádný seriál není bez chyby, a to ani fenomenální Hospoda. I v tomto seriálu tak můžete narazit na několik faktických a logických přešlapů.

Na lovu: Belladonna prozradila, že si lovci navzájem hodnotí výkony v soutěži
21.07.2023

Na lovu: Belladonna prozradila, že si lovci navzájem hodnotí výkony v soutěži

Lovci z televizních soutěží Na lovu a Superlov vytvořili přátelskou partu, v níž se jednotliví členové navzájem podporují a občas hecují k lepším...

Zlatá labuť: Na scénu se vrací Marek a strach z Němců začíná být zřejmý na každém kroku
10.05.2023

Zlatá labuť: Na scénu se vrací Marek a strach z Němců začíná být zřejmý na každém kroku

Policie hledá v bytě Záhoře Báru. To hodně vyděsí nové nájemníky, kterým byt Bára nabídla k dočasnému užívání. Anna Mauerová s manželem Karlem...

Denny Ratajský z Ulice hrál hasiče, přestože se bál výšek. Zazářil i ve filmu o Janu Palachovi
18.07.2023

Denny Ratajský z Ulice hrál hasiče, přestože se bál výšek. Zazářil i ve filmu o Janu Palachovi

Hereckou kariéru zahájil Denny Ratajský rolí vraha v Četnických humoreskách. V Ulici ztvárnil hasiče, ačkoli měl hrůzu z výšek. Ani v dramatu o...

Zuzana Vejvodová ze seriálu Jedna rodina má se střídavou péčí vlastní zkušenost
21.03.2023

Zuzana Vejvodová ze seriálu Jedna rodina má se střídavou péčí vlastní zkušenost

Na Nově už nějaký čas běží seriál Jedna rodina, jenž vychází ze života a zaměřuje se na téma střídavé péče. Mezi hlavní postavy patří Klára, která...

Kriminálka Anděl: Nové postavy mají přinést do děje ještě více zábavy
10.08.2023

Kriminálka Anděl: Nové postavy mají přinést do děje ještě více zábavy

Z oblíbeného seriálu se některé postavy už definitivně ztratily, a tak diváci už neuvidí například Martina Stropnického. V páté sérii se však...

České filmy jistě znáte, ale zapamatovat si hlášky nemusí být pro každého snadné. Jak jste na tom právě vy, to zjistíte v novém kvízu
26.06.2023

České filmy jistě znáte, ale zapamatovat si hlášky nemusí být pro každého snadné. Jak jste na tom právě vy, to zjistíte v novém kvízu

Máte rádi české filmy a seriály? Díváte se na televizi pouze letmo, nebo jste vášnivý divák, který se o filmovou tvorbu zajímá hlouběji? Znáte...

Oslavte s herci ze ZOO nejromantičtější den v roce a setkejte se s nimi na rodinném festivalu
01.04.2023

Oslavte s herci ze ZOO nejromantičtější den v roce a setkejte se s nimi na rodinném festivalu

Love Day a Prima Fest, to budou dvě letošní příležitosti k příjemnému setkání s vašimi oblíbenci ze seriálu ZOO. Pokud tedy zatím nevíte, co...

Dobrodružství kriminalistiky: Hvězdně obsazená epizoda přivedla na obrazovky Čepka, Munzara, Maciuchovou a Brodského
30.05.2023

Dobrodružství kriminalistiky: Hvězdně obsazená epizoda přivedla na obrazovky Čepka, Munzara, Maciuchovou a Brodského

Tentokrát bude v hlavní roli nová kriminalistická metoda – balistika. Právě ta naruší plány osoby, která stojí za vraždou hulváta, karbaníka a...

Diskutujte

Nejnovější diskutované