Diskuze

Jak Paris Hilton položila základy pro vydělávající influencery: „Jen jsem si žila svůj život a paparazzi sledovali každý můj krok“

Jak Paris Hilton položila základy pro vydělávající influencery: „Jen jsem si žila svůj život a paparazzi sledovali každý můj krok“
Nejznámější pařmenka počátku 21. století se rozhodla upřímně vyjádřit ke své slávě, známé rodině, podnikání i svým plánům na budoucnost. Milovnice růžové barvy, která je pravděpodobně jedinou majitelkou růžového tenisového kurtu, má o své budoucnosti jasno.
Zpět na celý článek

Nejznámější pařmenka počátku 21. století se rozhodla upřímně vyjádřit ke své slávě, známé rodině, podnikání i svým plánům na budoucnost. Milovnice růžové barvy, která je pravděpodobně jedinou majitelkou růžového tenisového kurtu, má o své budoucnosti jasno.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

V pondělní Ulici: Mezi Lumírem a Kateřinou panuje nesnesitelné dusno. Tohle nemůže dopadnout dobře
18.01.2026

V pondělní Ulici: Mezi Lumírem a Kateřinou panuje nesnesitelné dusno. Tohle nemůže dopadnout dobře

Mezi Lumírem a Kateřinou panuje pořádné dusno, ačkoli on se ho všemožně snaží rozehnat. Ona ho před odjezdem ani neobejme. Báru čeká v Království...

Nový srdceryvný příběh vám vžene slzy do očí a nepustíte ho z hlavy
24.11.2025

Nový srdceryvný příběh vám vžene slzy do očí a nepustíte ho z hlavy

Máma je působivý příběh matky a dcery zasazený do konce 80. let 20. století. Mladá matka Lilian v podání Elizavety Maximové žijící s intelektovým...

72 hodin do Dne D a barometr v troskách: Proč o největší invazi v dějinách rozhodl obyčejný teploměr?
24.02.2026

72 hodin do Dne D a barometr v troskách: Proč o největší invazi v dějinách rozhodl obyčejný teploměr?

Válka se nevyhrává jen v zákopech, ale občas i s barometrem v ruce. Nový historický thriller Pressure vás vezme do zákulisí Dne D, kde Brendan...

Zemřel tvůrce Červeného trpaslíka Rob Grant. Pár dní po vydání nové knihy
01.03.2026

Zemřel tvůrce Červeného trpaslíka Rob Grant. Pár dní po vydání nové knihy

Ve věku 70 let zemřel britský režisér a scenárista Rob Grant. Stál za legendárním sitcomem Červený trpaslík. Je to jen pár dní, co oznámil skvělou...

Za tenhle film měl Ivan Trojan dostat Oscara. Z českých kin se přesouvá na Netflix
23.02.2026

Za tenhle film měl Ivan Trojan dostat Oscara. Z českých kin se přesouvá na Netflix

O tom, že se v životě nikdy nesmíte vzdát a na vše rezignovat, vypráví film inspirovaný skutečnými událostmi na mistrovství světa v parahokeji,...

Monika Zoubková miluje jógu, své dvě dcery a relax s knížkou ve vaně
16.02.2026

Monika Zoubková miluje jógu, své dvě dcery a relax s knížkou ve vaně

Monika Zoubková hrála v Ordinaci v růžové zahradě a na chvíli se objevila v Ulici. V tomto seriálu si zahrála úzkoprsou a do své bezchybnosti...

Zítra se žádná žena neotrhne od obrazovky. Ve 20:00 vysílá Prima Max komedii v dvojroli s nejhezčím českým hercem současnosti
04.03.2026

Zítra se žádná žena neotrhne od obrazovky. Ve 20:00 vysílá Prima Max komedii v dvojroli s nejhezčím českým hercem současnosti

Záměna identit, mafiánský boss, unesená dcera a dvojrole Ondřeje Sokola. Česká komedie Dvojníci sází na osvědčený motiv dvou mužů „jako vejce...

Ivanka Devátá slaví devadesátiny. Nadělila vám knihu
27.11.2025

Ivanka Devátá slaví devadesátiny. Nadělila vám knihu

Žena plná laskavého humoru, literárního talentu, slaví 90. narozeniny. Aby příležitostí a oslav nebylo málo, nadělila si dárek. Svou vlastní knihu....

Nový film Jiřího Stracha se nebojí bolesti ani smíchu
21.12.2025

Nový film Jiřího Stracha se nebojí bolesti ani smíchu

Pět cizích lidí, jedno staré auto a cesta, která má skončit definitivně. Film Lajf režiséra Jiřího Stracha nabízí hořkosladkou jízdu na hraně...

Ulice: Neoblíbená herečka se bojí diváků. Kvůli hanbaté zápletce ji můžou nesnášet ještě víc
06.03.2026

Ulice: Neoblíbená herečka se bojí diváků. Kvůli hanbaté zápletce ji můžou nesnášet ještě víc

Sandra Nováková v Ulici jako Adriana řeší vydírání ze strany neznámé osoby, jež jí posílá její intimní fotky z minulosti. Herečka se bojí, že tak...

Diskutujte

Nejnovější diskutované