Diskuze
Jak Paris Hilton položila základy pro vydělávající influencery: „Jen jsem si žila svůj život a paparazzi sledovali každý můj krok“
Jak Paris Hilton položila základy pro vydělávající influencery: „Jen jsem si žila svůj život a paparazzi sledovali každý můj krok“
Možná jste zmeškali
Rybová a Prachař koupili za pakatel ruinu. Ze starého mlýna vybudovali venkovské sídlo snů
Co bude dál? Starý mlýn v Malé Lečici měl být místem, kde David Prachař a Linda Rybová zestárnou obklopeni dětmi, vnoučaty a přírodou. Dům, který...
Nová rodina v Ulici: Diváci se těší hlavně na tuto herečku
Tvůrci Ulice se vytasili s velkým překvapením v podobě nové rodiny Hruškových, kterou budeme od jara 2026 vídat na obrazovkách nejen v souvislosti...
Gibsonův šílený trip: Nové Umučení Krista ukáže peklo, jaké jste ještě neviděli
Mel Gibson se po více než dvaceti letech vrací k příběhu, který v roce 2004 šokoval svět. Pokračování s názvem The Resurrection of the Christ, v...
Slezáček o své roli v Ulici: Egon má divákům ukázat, proč je Soňa taková „kráva“
Nejnovějším hostem pořadu Backstage Ulice se stal Bořek Slezáček, představitel Egona, jehož jsme si v této sezóně zatím moc neužili. V nejbližších...
Val Kilmer v Tombstone: Role Doca Hollidaye, na kterou se nezapomíná a navíc 55 mrtvých postav a zaručeně všechny pravé kníry
Divoký západ, kolty proklatě nízko a přestřelky, které vešly do filmové historie. Western Tombstone patří mezi nejvýraznější návraty legendárních...
Pánové, dnes nemáte šanci. Večer na Primě běží film, který si žádná žena neodpustí. Mužům je nebezpečný
Čtvrteční večer můžete věnovat filmu, který bude plný nevěry. Představte si, že obětujete muži několik desítek let. A on vás potom vykopne, protože...
Tohle je velkofilm, který stále učí, jak se dělá opravdová kinematografie
Vojna a mír z roku 1956 je velkolepé filmové dílo, které spojuje epickou historickou fresku s intimními osudy hrdinů. Nabízí vizuálně podmanivý...
Tři patra, sedm obyvatel, nekonečno problémů: Vítejte ve vile Beranových
Zdánlivě klidné prostředí nepůsobí vždy jako idylické místo, kde se mají všichni rádi. Přestože jde o prostorný dům, soužití hned tří domácností má...
Zítra se v Česku zastaví čas. Nova CINEMA vysílá ve 20:00 film, který milují úplně všichni
Je to snad k neuvěření, ale tenhle film slaví letos už dvacáté narozeniny. Zavzpomínáte, nasmějete se a vůbec, bude to skvělé zakončení pracovního...
Idol dívek a žen Marek Lambora randí s dcerou Miroslava Hanuše
Marek Lambora patří mezi oblíbené herce, a to především u žen. Zahrál si prince v pohádkách, rockera i detektiva v seriálech a na divadle ztvárnil...