ZOO: Viky byla blíž! Petr ví přesně, proč místo Jitky zachránil Viky

ZOO: Viky byla blíž! Petr ví přesně, proč místo Jitky zachránil Viky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Boj Viky o Petrovo srdce vrcholí. Soudce se stále častěji přistihuje, že k chůvě svých dětí něco cítí. Když pak dojde i na činy, jeho reakce je všeříkající. Co nového se v ZOO přihodí a jak situace zamíchá kartami?

S pokročilejším těhotenstvím si Viky Janečková začíná uvědomovat, že na výchovu dítěte, které čeká s Petrem Křížem, nechce být sama. Bohužel se jí tento sen v minulosti zamotal tím, že Petr vlastně ani neví, že je dítě jeho. Ba co víc, donedávna ani netušil, že je Viky těhotná. Co se tedy změnilo?

Jak se bříško Viky čím dál více zakulacovalo, postupně bylo stále těžší a těžší držet těhotenství pod pokličkou. Postupně se tak o dítěti dozvídalo stále více lidí okolo Viky, ale také Petra, a bylo jasné, že chůva bude muset brzy s pravdou ven. Vždy, když se však o to pokusila, skončil rozhovor se soudcem fiaskem – buď je pokaždé někdo vyrušil, nebo se Viky zkrátka neodhodlala k činu.

Mladá chůva v očekávání si však nechtěla dál nic namlouvat a chtěla Petrovi své srdce otevřít. Do jejich života však vstoupila další hrozba v podobě Jitky Hrnčířové. Ta se pod záminkou konkurzu na osobní asistentku – který byl vlastně testem toho, zda je Petr schopen najít tu nejvhodnější matku pro své děti, a tedy i svoji lásku – nakonec úspěšně stala soudcovou přítelkyní.

Jitka se navíc nezdráhala se s Viky přátelit a ptát se jí na nejrůznější rady ohledně toho, jak u Petra co nejlíp zabodovat. Každý takový dotaz byl však pro Viky bolestivou ránou, se kterou se musela vyrovnávat. Už to zkrátka místy vypadalo tak, že se svého snu vzdá, Petra nechá Jitce a rozhodne se prokousávat se dál životem na vlastní pěst.

Proč Petr nebránil Jitku? Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Do patové situace však vnesla novou naději situace, která se udála během procházky Petra, Jitky, Viky a obou dětí mezi uličkami Dvora Králové. Zatímco Petr s Jitkou se zamilovaně vedli za ruce a hleděli si prakticky pouze jeden druhého, Viky se plahočila v jejich patách. V tu ránu však zpoza rohu vyběhl zdivočelý pes a s hrůzným štěkotem si to namířil rovnou ke skupince.

Petrova reakce v tento moment byla poměrně překvapivá. Namísto toho, aby se jal chránit svou milovanou Jitku, odstrčil svoji přítelkyni od sebe a vlastním tělem začal bránit Viky. Toto soudcovo chování prakticky zaskočilo všechny zúčastněné. Na otázku, proč Petr nebránil spíše Jitku, pak osobní bodyguard odpověděl, že Viky byla prostě blíž.

To však není vůbec pravda. Jitku sám odhodil z cesty a automaticky se postavil před Viky, čímž dal jasně najevo, kam ho jeho srdce táhne. A pro Viky to byl signál k tomu, že ještě nemusí lámat hůl nad myšlenkou, že se jí podaří skončit s Petrem spolu.

Jitce se celá situace vryla hluboko do paměti, a nad následným rozhodnutím tak nemusela dlouho přemýšlet. Konfrontovala Petra s tím, že jí bylo již delší dobu jasné, že očividně Viky miluje. Následně se se soudcem rozešla, a ten tak zůstal doma sám, pohroužen do vlastních myšlenek.

A jak nakonec dopadne láska mezi Petrem a Viky? To se dozvíte v dalších epizodách seriálu ZOO, které již nyní běží na TV Prima.

Zdroj článku:
  • Autorský text