Zoo: Sid se potýká s nedostatkem peněz

Zoo: Sid se potýká s nedostatkem peněz
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Následovat svůj sen přes všechny překážky může být motivující, ale také vyčerpávající. O tom něco ví i nezkušená Sid, poprvé v životě odkázaná na vlastní úsilí a tvrdou píli. Táta ji odstřihl od rodinných financí. Dokáže se bez nich dívka obejít?

Otec zamezil Sidonii přístup k účtu

Sid se rozhodla zanechat prestižního studia v Americe a jít vstříc svému snu – stát se chovatelkou v zoologické zahradě. Když táta Eduard zjistil, co provedla, všemožně se ji pokoušel přivést k rozumu a poslat zpátky do L. A. Sid si ale skálopevně stála za svým a odmítala zoo opustit, a tak otec sáhl po radikálním řešení, o němž byl přesvědčený, že na zhýčkanou dceru zabere. Neprodleně ji odstřihl od rodinných financí. Dívka tak byla poprvé v životě nucena začít šetřit a dobře si promýšlet, za co utratí těžce vydělanou výplatu.

Bratr jí pomáhal, teď chce kompenzaci

Mladší bratr Ed dívce pomáhal utajit před rodinou, že sekla se školou, a proto Eduard přestal dávat peníze i jemu. Puberťák zvyklý na luxusní život s něčím takovým rozhodně nepočítal. Připravený o kapesné teď neustále chodí škemrat o peníze právě k Sid, která má jeho nešťastnou situaci na svědomí. Kdyby potřeboval tu a tam pár stovek, snad by se to dalo pochopit, ale Ed vyžaduje jednu tisícovku za druhou, aby mohl kupovat dárky přítelkyni a zvát ji do kina. Když už sestra opravdu nemá, čím by mu přispěla, musí se do akce vložit spolubydlící Viky a něco málo mu půjčit.

Sid zůstane dlužna Albertovi

David Gránský jako Albert, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Sid sice dostala nedávno přidáno za dobře odváděnou práci, přesto má sama co dělat, aby nějak vyšla. Obzvlášť těsně před výplatou na tom bývá bídně. V nejnovějších dílech seriálu už jí nezbylo ani na to, aby si v práci zaplatila za jídlo. Nerada si však půjčuje a nijak zvlášť ji nepotěšilo, že jí na pomoc přiběhl zrovna Albert a nabídl se, že za ni obědy zaplatí. Půjčil jí pětistovku a později jí dokonce poslal donášku jídla až do domu. Přestože se na ni snažil zapůsobit, dívka trvala na tom, aby zůstali přáteli. Podaří se jí získat finanční nezávislost, nebo si nadělá ještě větší dluhy?

Zdroj článku:
  • Autorský text