Proč se Petr Kříž zamiloval právě do Lady X a ne do Viky?

Proč se Petr Kříž zamiloval právě do Lady X a ne do Viky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky Janečková a Lady X neboli Alex. Vypadají stejně. A je to jedna a ta samá žena. Proč se soudce zamiloval zrovna do tajemné zpěvačky Lady X a ne do chůvy jeho dětí Viky Janečkové? Dokázal by milovat obě dvě? 

Viky Janečková (Eva Burešová) je krásná mladá žena, která je nejen talentovanou švadlenou, ale také skvělou chůvou pro děti Petra Kříže (Robert Urban).Viky má krásnou postavu, výborně se obléká, má smysl pro humor, je zodpovědná a průbojná.  

Souhrou okolností byla donucena vymyslet si své fiktivní dvojče Alex neboli Lady X. Ta má samozřejmě stejnou postavu, stejný obličej. Vždyť je to pořád Viktorie. Přesto jsou Viky s Alex velmi rozdílné. Alex je více extravagantní. Nosí rudou paruku, která ji dělá nepřehlédnutelnou. I její oblečení je velmi výrazné. 

Oblečení není ale jediná věc, která Alex od Viky odlišuje. I projevy jejího chování jsou velmi odlišné od Viky. Je mnohem víc vyzývává, tajemná a koketnější. A právě to může být jeden z důvodů, proč se soudce zamiloval právě do Alex, nikoliv do Viky.

Soudce Petr Kříž žije poměrně škrobený život. Jeho žena a životní láska zemřela a on zůstal na své děti sám. To samo o sobě dělá ze života kolotoč povinností. Práce soudce mu také nedává příliš prostoru pro vášeň, dobrodružství a humor. To vše ještě doplňuje jeho partnerka a snoubenka Markéta.

Právnička, které velmi záleží na tom, jak působí na své okolí. Legrace si s ní Petr příliš neužije. Jediný spontánní člověk v jeho životě je jeho kamarád Břéťa. A právě s ním začne Petr Kříž navštěvovat bar, kde Lady X vystupuje. A právě tam se zamiluje. Do koho jiného než do samotné Alex – Lady X.  

Proč se ale nezamiloval už do chůvy svých dětí Viky Janečkové? Odpověď je prostá. Lady X ho zaujala právě svou nevázaností, tajemnem, vášní, spontánností a extravagancí. Přesně to jsou věci, které soudci v jeho životě chybí. Není divu, že ho Alex okouzlila.  

Jak se ale soudce zachová, až zjistí, že Lady X je nejen zpěvačka v baru, ale také chůva jeho dětí Viky? Odpustí jí lež a uvědomí si, že je schopen milovat obě podoby jedné krásné ženy? 

Zdroj článku:
  • Autorský text