Peníze nebo láska v ZOO: Co bude pro Edu Novotného nakonec důležitější?

Peníze nebo láska v ZOO: Co bude pro Edu Novotného nakonec důležitější?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sympatického herce Vojtěcha Vovesného jsme mohli vidět v dětské roli, například ve filmu Cesta do lesa, v seriálu Ohnivý kuře či v Ordinaci v růžové zahradě. Teď se, už jako mladý dospělý, představil v trochu větší roli v seriálu Zoo a jeho popularita u fanynek strmě stoupá, jak se můžeme přesvědčit v článku na https://zeny.iprima.cz/vojtovi-vovesnymu-pise-tisice-fanynek-prozradil-co-vas-ceka-v-serialu-zoo-82221. 

Vojtěch Vovesný v seriálu Zoo hraje bratra Sidonie Anny Novotné (Michaela Pecháčková), Edu Novotného. A přestože se se sestrou občas nepohodnou, jsou si jako sourozenci velkou oporou. A to i přes to, že se ho jejich táta Eduard Novotný (Marek Taclík) snaží prostřednictvím peněz postavit proti své sestře Sid. Jak dlouho vydrží být odstřižený od rodinných financí?

Jako mladý a zamilovaný muž, který chce svou přítelkyni vzít občas do kina nebo na jídlo, to určitě nebude mít jednoduché. Ale přiznejme si, že taková malá finanční lekce může pro něj být nakonec velmi prospěšná. Ostatně je ze seriálu patrné, že ani jedno z dětí Novotných nikdy nemuselo obracet korunu. A tak je více než jisté, že jim oběma prospěje naučit se trochu šetřit. Navíc se mu alespoň potvrdí, že ho jeho přítelkyně Sandra miluje i přesto, že není bohatý.

Eda je chytrý mladý muž, který ví co chce a nebojí se dát svůj názor najevo. Studuje sklářskou školu a vypadá to, že jako jediný z rodiny skutečně stojí o to, aby v budoucnu pokračoval v rodinném řemesle a vedl tak jejich úspěšnou sklářskou firmu. Což by nakonec mohlo pomoci Sid, aby se jí podařilo přesvědčit babičku, že jejím snem je naopak práce v Zoo.

Jak velkou roli bude nakonec mít Eda v rodinném sporu a jestli dál bude tvrdě stát na straně své sestry, to se určitě brzo dozvíme. Tak se pojďme dívat! 

Zdroje článku: