Kdo by to byl řekl, že od první řady Superstar uplynulo už 17 let, co dnes dělají její vítězové?

Kdo by to byl řekl, že od první řady Superstar uplynulo už 17 let, co dnes dělají její vítězové?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aneta Langerová, Vlasta Horváth, nebo třeba Zbyněk Drda. Někteří si slávu udrželi, jiní se už zpěvem dávno neživí. Pojďme se společně ohlédnout za fenoménem jménem Superstar.

První a nejúspěšnější Aneta Langerová

První řada Česko hledá Superstar byla nesmírně populární. Není divu, do té doby nebyla žádná jiná soutěž, která by mohla pěvecké talenty objevit. Ačkoliv byla ve finálových kolech velká konkurence, jedna zpěvačka přece jen trochu vyčnívala, a to byla Aneta Langerová. Ihned po soutěži vydala vlastní desku a v tvorbě pokračuje dodnes. Ačkoliv se o ní nepíše v bulvárních plátcích a své soukromí si střeží, stále píše, vydává alba a koncertuje. Poslední album vydala minulý rok.

Také Vlasta Horváth stále zpívá

I když je o něm slyšet ještě méně než o Anetě, Vlastimil Horváth se stále věnuje hudbě. V roce 2016 zemřel jeho bratr, který hrál na bicí v jeho kapele. Z této tragické události se Vlasta dlouho neuměl vzpamatovat a neměl ani chuť zpívat. Tehdy avizoval, že s hudbou nadobro končí a že už zpívat nebude. V roce 2019 však přece jen pár písniček vydal, třeba o něm ještě uslyšíme.

Kam se poděl Zbyněk Drda?

Vypadalo to, že má vítěz z roku 2006 našlápnuto na slibnou kariéru. Ačkoliv o Zbyňkovi vůbec neslyšíme a vypadá to, že pěveckou kariéru dávno pověsil na hřebík, stále se hudbě věnuje. Zastupuje totiž jiné kolegy, občas si ale na nějakých menších akcích také zazpívá. Kromě toho se věnuje také malování.

Vytížený Martin Chodúr

I když jeho hlas neslýcháme v rádiích, Martin Chodúr se určitě nenudí. Stále koncertuje se svou kapelou, kromě toho skládá texty, především se ale věnuje své rodině. S partnerkou spolu mají syna, a tak se vítěz první Československé Superstar určitě doma nenudí.

První slovenský vítěz Lukáš Adamec

V Česku o něm neslyšíme skoro vůbec, Lukáš je známý spíše na Slovensku. Že by se z něj ale stala nějaká obrovská pěvecká hvězda se říct nedá. Lukáš má kromě hudby i druhou vášeň, a to je vodní pólo. Málo kdo ví, že to dotáhnul dokonce do národního týmu.

V Česku o něm neslyšíme skoro vůbec, Lukáš je známý spíše na Slovensku.

Kdo je Sabina Křováková?

Tuto talentovanou zpěvačku na české scéně stále trochu přehlížíme a je to škoda. Po svém vítězství v roce 2013 vydala několik singlů, pak jsme od ní ale dlouho nic nového neslyšeli. Vypadá to ale, že se Sabina snaží více svou kariéru rozhoupat a letos vydala nový singl Hrdina, který rozhodně stojí za poslech.

Hvězdná Emma Drobná

Něžná zpěvačka s líbivým hlasem si získala porotu hned na castingu. Jako jedna z mála vítězů chytila příležitost opravdu za pačesy a hudbě se věnuje naplno. Pokud zrovna situace dovolí, tak koncertuje a vydává nové písně. O Emmě toho určitě ještě dost uslyšíme.

Tereza Mašková vyčnívala od začátku

Ročník 2018 nám přinesl mnoho talentů, no jako největší se už od začátku jevila Tereza Mašková, která s přehledem proplula až do finále, které vyhrála. O vítězství zpěvačky s růžovými vlasy a nezaměnitelným hlasem nejspíš nikdo nepochyboval. Podobně jako Emma Drobná se i Tereza naplno obula do zpívání.

Holka s kšiltovkou Barbora Piešová

Poslední vítězkou Československé Superstar se stala nenápadná slečna s rovnátky a kšiltovkou. Stydlivá slečna nevyzařovala přílišným sebevědomím, jakmile ale začala zpívat, porota jen nevěřícně zírala. Jak se Barbora popere s příležitostí stát se známou zpěvačkou se teprve uvidí.

Zdroje: