Když seriál skončí, nový spin off začne – podívejte se na první trailer netflixové novinky

Když seriál skončí, nový spin off začne – podívejte se na první trailer netflixové novinky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jen něco málo přes rok po konci úspěšného irského seriálu Vikingové pokračuje severoevropský hit spin-offem Vikingové: Valhalla. Nový trailer také ukazuje, že i toto pokračování je stejně brutální jako původní série.

Nový seriál, nové postavy

Po šesti sezónách skončil na konci roku 2020 oblíbený historický hit Vikingové. Fanoušci se ale mohou radovat. Netflix a původní tvůrci Michael Hirst a Jeb Stuart nyní vytvořili spin-off Vikingové: Valhalla. I když nový seriál pokračuje v krvavém portrétu vikingské éry, nenavazuje přímo na předchozí sérii, ale představuje nám zcela nové postavy žijící zhruba o století později.

Ke sboru náleží i historické postavy patřící mezi nejslavnější Vikingy všech dob – od legendárního průzkumníka Leifa Erikssona (Sam Corlett) přes jeho sestru Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavssonová) až po pozdějšího norského krále Haralda Sigurdssona (Leo Suter).

Od února na Netflixu

Nyní se podíváme do 11. století, ve kterém kypící konflikt mezi Severním a Britským královstvím postupně ohlašuje konec Vikingského věku. Muži a ženy norských bojovníků však nejsou tak snadno k poražení. Avšak i v jejich vlastních řadách roste napětí mezi křesťany a pohany.

1. řada Vikingové: Valhalla vyjde na Netflixu 25. února 2022 a bude v ní 12 epizod. O druhé sezóně je již rozhodnuto – bude. Níže se také můžete podívat na nový trailer v angličtině.

 

 

Zdroj: