Ze vztahu jako na houpačce s Deppem se oklepala, teď se Vanesse Paradis daří jak v milostném, tak v profesním životě

Ze vztahu jako na houpačce s Deppem se oklepala, teď se Vanesse Paradis daří jak v milostném, tak v profesním životě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanessa Paradis není jen ublížená ex-partnerka kapitána Jacka Sparrowa. Talentovaná a šarmantní francouzská zpěvačka se umí předvést i na jevišti či za kamerou.

Dětská hvězda, která nevyhasla

Už jako malé děvčátko měla sen, že se z ní stane hvězda. Pravda, skoro každá holčička sní o tom, že bude v dospělosti slavná, každá holčička však není cílevědomá a ambiciózní jako Vanessa. Umění ji bavilo už od útlých let. Chodila do taneční školy a v sedmi letech vystupovala dokonce v TV. Velkou oporou jí byl její strýc Didier Pino, tehdejší filmový herec. Z tanečnice se rázem stala zpěvačka, už ve čtrnácti letech vydala svou první desku s hitem Joe le Taxi, který dlouhé týdny okupoval vrchní příčky francouzských hitparád. V roce 1990 pak vydala další, snad ještě úspěšnější desku.

Multi umělecký talent a tvář Chanelu

Během nahrávání desek a koncertování stíhala také točit filmy. Do kinematografického průmyslu vkročila vskutku úspěšně, a to rolí studentky Matyldy ve filmu Sňatek bez domova. Poté se zase věnovala muzice, občas něco nafotila, předváděla a o pár let později opět podala skvělý herecký výkon ve filmu Dívka na mostě. Jako svou ambasadorku si ji vybrala i známá módní a kosmetická značka Chanel, pro kterou natočila reklamu na nový parfém Coco.

Vztah se známým pirátem ji upozadil

Vanesse chvíli trvalo, než našla toho správného partnera pro život. V 90. letech tvořila pár například s Lennym Kravitzem. Ačkoliv tento vztah nedopadl šťastně, měl alespoň pozitivní vliv na její pěveckou kariéru. Kravitz se podílel na její druhé, nejúspěšnější desce. Dlouhých 14 let pak tvořila pár s hollywoodskou hvězdou Johnnym Deppem, se kterým má 2 děti. Tento vztah však skončil velice špatně. Začali na sebe vzájemně házet špínu a celý jejich spor skončil u soudu, jelikož Depp měl mít dle portálu biography.com sklony k agresivitě. Osobní problémy pak měly za následek i to, že se Vanessa nevěnovala ani hudbě ani filmu tak, jak by mohla.

Na krátký čas pak našla útočiště u písničkáře Benjamina Biolaye, se kterým se ale po třech letech vztahu rozešli. Před oltářem na ni čekal až spisovatel Samuel Benchetrit, se kterým tvoří podle všeho šťastný pár i dnes.

Zdroje: