Drbárna ze ZOO: Z Adama je model a z Anežky pořádný vztekloun

Drbárna ze ZOO: Z Adama je model a z Anežky pořádný vztekloun
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Roklová už je definitivně rozhodnutá odejít do penze, ale ještě to nechce zveřejňovat. S Karlem to nemohla probrat doma, a proto to šla řešit do kantýny, kde to zaslechl Filip. I přes Filipovu snahu Roklové vyhovět a nikomu to neříkat, informace o jejím odchodu se nakonec po ZOO rozkřiknou. Celá ZOO tak spřádá plány, jak to ředitelce rozmluvit.

Marie není nezodpovědná a je jí jasné, že kdyby jen odešla a nevymyslela, jak zabránit Bavorovi, aby si do vedení ZOO dosadil svého člověka, mohl by to odnést cely safari park a s ním i zaměstnanci. Jenže postup je jasný – jejího nástupce zvolí výběrová komise a Bavor je jejím členem. Markéta dostala za úkol vymyslet způsob, jak dostat starostu „ze hry“. Ani šikovná právnička ale zatím na žádný takový způsob nepřišla.

Márty opět ve spárech naštvané ženy

O práci Adama a Sid má zájem i televize, a tak v ZOO natáčí rozhovor. Před kameru by si měl stoupnout i Márty, ale ten o tom nechce ani slyšet. Vymlouvá se, že neumí na kameru mluvit, ale Sid už ho zase podezřívá, že se chová nějak divně. Márty se nakonec přece jen do reportáže ze ZOO dostane, protože Fanda s Richardem se k natáčení připletou a tak nesmyslně se vychvalují, až Márty musí zasáhnout.

V ZOO se objevuje další žena, která chce po Mártym 150 tisíc. Ty si od ní seladon vzal a zapomněl je vrátit. A možná nebyla jedinou bývalou přítelkyní, která díky reportáži získala informaci o tom, kde Márty zrovna pobývá. Bývalý vojenský velitel by se měl připravit na další nepříjemnosti. Je jasné, že se mu nechce opustit město, kde má pohodovou práci a bohatou vdovu, která netuší, co je zač.

Adam překvapuje Sid

Adam a Sid také dostanou možnost nafotit stylové fotky pro populární magazín. Adam to hned rázně odmítne, že to není nic pro ně. Jenže od spolupracovníků to pěkně schytá, protože všem je jasné, že Sid by se rozhodně takové zkušenosti nebránila. Nakonec tedy souhlasí a focení domluví, aby Sid překvapil. A ta si to před objektivem opravdu užívá a moc jí to sluší. Adam je sice trochu neohrabaný, ale co by pro svou milou neudělal.

Anežka se mění před očima

Anežka už je zpět v práci a nechává se slyšet, že je vlastně ráda, že to s Krásným tak dopadlo. Když ji opět zklamal, konečně může tuto životní kapitolu uzavřít. A chce si najít nového chlapa! Jenže Anežka není v pohodě tak, jak se snaží všem ve svém okolí předvádět. Nejvíce to pocítí Petra a mladá studentka veteriny, která přišla k Anežce na stáž. Z dobrosrdečné a usměvavé Anežky je najednou ukřičená a vzteklá šéfová. Petra se nestačí divit, co se to s její kamarádkou děje.

Dominika si brousí zuby na sklářskou rodinku

Zdroj: FTV Prima

Bylo jen otázkou času, kdy se podnikatelské zájmy Dominiky a Novotných střetnou. Poté, co se Dominika vetřela jako odběratel do jedné sodovkárny a vyřadila ze hry ostatní odběratele, přičemž nakonec přestala zboží odebírat i ona, připravovala se na výhodné odkoupení firmy. Majitel jí však narušil plány a zašel za svou starou známou. Sidonii nabídl svou firmu k prodeji s tím, že už se mu nechce znovu budovat síť odběratelů, ale jinak je sodovkárna dobře a poctivě vedená. A Sidonie o koupi vážně uvažuje, což se Dominice moc nelíbí.

Zdroje článku: