Vilma, novopečená odbornice na sociální sítě, to ve středeční Ulici pořádně zavaří Martině

Vilma, novopečená odbornice na sociální sítě, to ve středeční Ulici pořádně zavaří Martině
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vilma má pro Martinku slabost. O to víc ji zamrzí, že neúmyslně vrazí klín mezi ni a Jirku Hložánka. Objeví totiž na Facebooku skandální fotky, které měly raději zůstat navždy skryty. Průšvih bude hasit nejen Martina, ale i Vendula, jež stále marně hledá snubní prsten a v panice sáhne po náhradním.

Vilma odhalí Martinino ostudné tajemství

Vilma Nyklová dostala k Vánocům tablet a po Novém roce začala pronikat do tajů sociálních sítí. V úterý si s Lumírovou pomocí vytvořila profil na Facebooku a s nadšením rozeslala žádosti o přátelství. Ve středu už bude mít čtyři nové přátele! Považuje to za obdivuhodné skóre, proto ji trochu překvapí, když Lexík prohlásí, že to není zase tak moc. Lumír dodá, že někteří uživatelé mají třeba i tisíc přátel. Tolik lidí Vilma snad ani nezná.

Vilma nechtěně ohrozí Jirkův vztah s Martinou.
Vilma nechtěně ohrozí Jirkův vztah s Martinou. | Zdroj: TV Nova

Syn se snaží mámu zaměstnat rozhovorem, ale ona pořád kouká jen do toho zpropadeného tabletu. Už je na něm úplně závislá! Vilma to popře a prohlásí, že se zkrátka jenom nudí a potřebuje nějaké rozptýlení. Kvůli snížené pohyblivosti koneckonců musí celé dny vysedávat v jednopokojovém bytě, což není žádná velká zábava. Ani Martinka za ní nechodí, a přitom s ní Vilma její lásku k Jirkovi od začátku prožívala. Náhle dostane brilantní nápad – mohli by uspořádat večeři, na kterou pozvou Martinu i s Jirkou.

Lumír nemá důvod něco namítat, a tak Vilma bez váhání napíše Martině zprávu přes chat na Facebooku. Nikdo z nich ještě netuší, že nevinná rodinná večeře se změní v obrovský průšvih. Vilma totiž v průběhu uvolněného večera objeví na sociálních sítích fotografie ze silvestrovské párty a na nich opilou Martinu, jak se v nějakém baru bez zábran sápe po cizím muži. Není divu, že Jirka při pohledu na fotky rázem ztuhne a že se urychleně vymluví, aby mohl odejít. Tohle bude Martina žehlit asi hodně dlouho. Nejhorší ale je, že výčitky si bude dělat Vilma, jen proto, že náhodou objevila něco, co neměla.

Vendula si pořídí falešný prsten

Důsledky silvestrovského veselí nadále trápí i Vendulu, která zpanikaří a koupí si falešný snubní prsten. Přitom vlastně nechce před Pavlem tajit pravdu a lhát mu, ale bojí se jeho přehnané reakce. Neví, co si má počít. Nejlepší by samozřejmě bylo ztracený prsten najít, ale v penzionu, kde byly s Ájou a Martinou ubytované, se prý nic nenašlo.

Pavel a Mário však nejsou slepí, hluší ani úplně zabednění. Pochopitelně si všímají toho, že jsou jejich holky nervózní. O průběhu silvestrovské noci skoro nemluví, jako by se bály zabíhat do podrobností. Stydí se snad za to, že neodhadly míru a přehnaly to s pitím? Možná. Anebo je v tom něco úplně jiného…

Tomášek potřebuje asistentku

Kristýna se v krámku sejde s Tomáškem, aby probrali pokrok ohledně ezošmejdky Julie Papežové. Novinář má k dispozici hodně nových materiálů, ale chybí mu čas a prostor se jim důsledně věnovat. Navrhne tedy dívce, aby to vzala za něj. Bude mít ale Kristýna dost kuráže a vlastního času, aby nabídku spolupráce přijala?

Po krásných Vánocích návrat do reality s Julií Papežovou
Po krásných Vánocích návrat do reality s Julií Papežovou | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text