Úterní Ulice: Vendula si vylije zlost na Martině a Šímův tyran se vybourá na motorce

Úterní Ulice: Vendula si vylije zlost na Martině a Šímův tyran se vybourá na motorce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Představa nechtěného těhotenství Vendulu zítra rozhodí natolik, že seřve Martinu. Že boží mlýny melou pomalu, ale jistě, se znovu potvrdí poté, co Šimonův bývalý spolužák a šikanátor Roman nabourá s motorkou. Mileninu radost z dovolené zkazí štamgasti se svými hloupými poznámkami.

Vendule spadne kámen ze srdce. Dítě se nekoná

Když se Vendula dozví, že o jejím možném těhotenství ví dokonce i Martina, popadne ji vztek. Nejvíc ji podráždí, když se jí bezdětná kamarádka rozhodne udílet rady do života. Krásná kuchařka chce jenom pomoct, ale bohužel si na to vybere špatnou chvíli. Stane se pro Vendulu hromosvodem.

Mário se doslechne, že babička Nyklová má špatnou náladu, a vydá se ji do nemocnice rozveselit. Poťouchlý raper to pojme po svém, jako vždycky, a zadělá si  na malér. Objeví se totiž ve Vilmině pokoji přestrojený za nemocničního klauna. Naneštěstí ho odchytí zdravotní sestra, která si ho splete se skutečným klaunem, a odvleče jej na dětské oddělení, kde Mário bude muset křepčit celé dopoledne. Vendula pak popadne pár zákusků, aby se za něj zašla sestřičkám omluvit. Alespoň že jeho svérázná akce babičku pobavila. Přesto ji bohužel nedokázala vytrhnout ze sklíčenosti.

Máriovi rozhodně nelze upřít jistou kreativitu.
Máriovi rozhodně nelze upřít jistou kreativitu. | Zdroj: TV Nova

Během dne se v bistru znovu ukáže Martina a Vendula se jí pokorně omluví za to, jak na ni předtím vyjela. Pořádně si oddechne, protože její těhotenský test bude negativní. Pavel už se na další dítě těšil a pochopitelně ho zamrzí, že žádné nebude. Vendula ho však ujistí, že není všem dnům a pokusům o miminko konec.

Štamgasti postraší Milenu hororovými zážitky z letadel

Milenin odlet do Egypta se blíží a s ním i nejrůznější obavy. Co když se osamělá cestovatelka ztratí už na letišti, než vůbec stačí vyrazit za dobrodružstvím? Naštěstí se Jirka Herman nabídne, že ji na letiště odveze a se vším jí poradí. Kéž by byl Radek stejně pozorný, ale ten se jen těší, až manželka konečně vypadne z domu a dopřeje mu pár dní volné zábavy. Dokonce i štamgasti v hospodě se pokusí Milenu rozhodit hloupými řečmi o turbulencích a pádech zastaralých letadel. Aby si to nakonec nerozmyslela a nezůstala doma…

Nechá si Milena nasadit brouka do hlavy?
Nechá si Milena nasadit brouka do hlavy? | Zdroj: TV Nova

Mezitím se Šimon dozví, že jeho šikanátor Roman, který je zároveň Valeriiným bratrem, měl nehodu na motorce. Dobrosrdečná Val se o něj bojí a Šíma by ji rád něčím rozptýlil a potěšil, proto na radu babičky a dědy zkusí vlastnoručně připravit sushi. S tímhle plánem si však ukousne příliš velké sousto.

Bruno chce překvapit Báru

Do Coolny vejde jedna z Brunových známých a poprosí ho, jestli by jí nedal do vázy květiny, které právě dostala od přítele. Později při odchodu dívka na kytici zapomene a nechá ji v baru. Ve středu má Bára přiletět z Japonska a Bruno by ji chtěl překvapit tím, že ji na letišti vyzvedne. Zároveň si uvědomí, že by ji měl přivítat s nějakým dárkem, a právě v tu chvíli si všimne, že odložená kytice zůstala na pultu. Odnese ji majitelce?

Zdroj článku:
  • Autorský text