Ve čtvrteční Ulici se Bára dopustí úsměvné chyby, která pobaví Žofku i Michala. Vanda bude naříkat nad nudnou prací

Ve čtvrteční Ulici se Bára dopustí úsměvné chyby, která pobaví Žofku i Michala. Vanda bude naříkat nad nudnou prací
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se u zamilované mládeže schyluje k prvnímu intimnímu styku, je to vždy příležitost pro trapné situace. Do jedné se kvůli nedorozumění zaplete i Bára. Mezitím se u Volákových řeší práce. Kristýna tu svou nezískala, Vanda ve své trpí a Luděk se posouvá na žebříčku výš.

Bářin omyl vyústí v pořádný trapas

Bára se ve středu vracela domů pro zapomenutou čepici a měla dojem, že z pokoje, kde zrovna probíhalo rande Michala a Žofky, slyší náznaky intimního styku. Nejdřív nevěděla, jak s tím zarážejícím zjištěním naložit, ale už ve čtvrtek ráno sebere odvahu a nenápadně se bratra zeptá, jaké bylo rande. Ve skutečnosti samozřejmě k ničemu nedošlo, Michal jen pomáhal Žofce dostat se z teplého svetru, který se jí zahákl o náušnici.

Žofka a Michal nikam nespěchají.
Žofka a Michal nikam nespěchají. | Zdroj: TV Nova

Pro náhodného posluchače to zpoza dveří mohlo znít všelijak, ale pak se mládež ve vší počestnosti přesunula k počítačovým hrám. Michal se před Žofkou naparoval, že je v první desítce nejlepších. Machrování si neodpustí ani ráno před Bárou, která ale jeho slova pochopí špatně. Vyznívá to, jako by se chlubil sám sebou, svým úžasným tělesným výkonem, a vůbec nebral ohledy na křehkou dívčí duši. Nepříjemně překvapená sestra mu proto oznámí, že je pako, a zamíří do bistra, aby se přesvědčila, že je Žofka v pořádku. Dokonce před ní začne mladšího brášku omlouvat, že je prostě ještě dítě a nechápe, že pro holky jsou některé věci citlivé.

Zmatená Žofka vysvětlí Báře situaci s náušnicí, a ta tedy konečně pochopí, že se mezi nimi nic zásadního neodehrálo. Koneckonců se dohodli, že na sex nebudou nijak spěchat. Až nastane správná chvíle, snad to oba poznají. Trapný zážitek s Bárou pak Žofka odvypráví Michalovi jako vtipnou historku.

Luďkův úspěch Vandě připomene vlastní selhání

Blanka se ve čtvrtek zeptá Evžena, jestli už uvažoval o skupinové terapii, která jí osobně v boji s alkoholismem hodně pomohla. Člověku se asi snáze svěřuje druhým, když ví, že si prošli něčím podobným. Do jejich diskuze vstoupí zklamaná Kristýna, jíž se nepodařilo získat práci v centru pro závislosti. Bohužel na tu pozici vzali někoho s větší kvalifikací. Dívka si tak bude muset najít jinou práci, zřejmě se na nějaký čas zase vrátí do kavárny. Luděk ji společně s Vandou pozve na večeři, kterou v domě v Říčanech sám uvaří. Má totiž pro svá děvčata překvapení – je teď jedním z možných kandidátů na prezidenta komory.

Přiměje Vanda Luďka, aby ji vzal zpět na komoru?
Přiměje Vanda Luďka, aby ji vzal zpět na komoru? | Zdroj: TV Nova

Už to je samo o sobě velký úspěch, k němuž Vanda manželovi srdečně gratuluje, ale ve skrytu duše ji trápí vlastní neperspektivní práce. Stalo se přesně to, co Luděk předpovídal. Jen sedí u stolu, usmívá se tak, že ji bolí celá tvář, vaří kávu a nudí se. Hrozně ráda by se vrátila na komoru, ale když se to Luďkovi pokusila naznačit, celé to nějak vyšumělo do ztracena. Luděk jí už dříve oznámil, že daná pozice vznikla s jejím příchodem a posléze zanikla s jejím odchodem. Najde Vanda způsob, jak ji obnovit a přesvědčit manžela, že se bez ní v práci neobejde?

Zdroj článku:
  • Autorský text