Rodičovská středa v Ulici: Klímovi si posvítí na Bruna a Hynek naznačí, že Gábina zanedbávala Šímu

Rodičovská středa v Ulici: Klímovi si posvítí na Bruna a Hynek naznačí, že Gábina zanedbávala Šímu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Budoucí tchánové dovedou být děsivější než tchyně. To hodlá Vítek dokázat Brunovi, bude-li třeba. S Ivou si na něj počkají v Coolně, ale nedopadne to, jak doufali. Bára půjčí Michalovi projektor, aby mohl vše přichystat na promítání se Žofkou. Hynek se staví u Gábiny a své frustrace hodí na Hermana.

Vítek si chce proklepnout „zeťáka“

Když táta naznačil, že by Bruna rád poznal blíž, Bára jeho nápad na oficiální večeři rázně utnula. Vítek se ale nenechá jen tak odradit, nadále kuje pikle, jak by si mohl dceřina nového přítele proklepnout, a do svých snah zapojí také Ivu. Nadhodí, že by nebylo špatné zajít do Coolny a nenápadně si mladíka prohlédnout v jeho domácím prostředí. Dali by si kávu, popovídali si a snad se o něm konečně dozvěděli něco bližšího, než že pracuje jako barman a že přišel o rodiče. Pro Klímovy je pořád velkou neznámou, což vzhledem k Bářině zkušenostem s muži Vítka pochopitelně příliš netěší.

Když se ale Vítek s Ivou skutečně vydají do baru, Tony je zklame oznámením, že Bruno dorazí až večer. Trapnost situace Klímovi utopí v kávě a hned se zase radši zdekují. Později se v Coolně ukážou Bruno s Bárou, a když on zjistí, že ho tam hledali její rodiče, samozřejmě v něm trochu hrkne. Ne že by neunesl oficiální setkání s potenciálním tchánem a tchyní, ale ani se do toho vysloveně nežene. Bára navrhne, aby dělali mrtvé brouky a nijak se k tomu nevyjadřovali. Budou prostě doufat, že rodiče ty jejich roupy zase přejdou.

Fotogalerie

Díky Báře si Michal a Žofka užijí promítání

Bára domluví Michalovi projektor a on tím pádem může směle plánovat romantické promítání se Žofkou. V bistru dívce naznačí, že právě ve středu odpoledne, případně ve čtvrtek, by k tomu byla ideální příležitost. Žofka kvůli práci a studiu ve středu nemůže, ale čtvrtek by prý šel. Snad se jim podaří zajistit volný byt a zabránit tomu, aby je v jejich radovánkách někdo vyrušil. Ale co když ne? Na co se vymluví, pokud je Vítek a Iva přistihnou při činu? Snad Bára pomůže bratrovi vymyslet obstojnou lež.

Hynek si na Dášu postěžuje Jirkovi Hermanovi

U Gábiny ve středu zazvoní Hynek s prosbou, zda by si Šimona nemohla nechat i přes víkend. Dveře mu však otevře Jirka Herman, který se právě chystá jít běhat. Gábina doma není, a tak si Hynek dlouze postěžuje přímo jemu. Kvůli Dáše a její mánii s kariérním postupem teď prý doma nic nestíhají. Hynek netuší, jak se v nejbližší době postará o malého synka, aby zároveň s tím stíhal vlastní práci. To nemohla Dáša počkat pár let, než si začne plnit vlastní sny? On se přece kvůli rodině také všech snů vzdal!

Co všechno Hynek vychrlí na Jirku?
Co všechno Hynek vychrlí na Jirku? | Zdroj: TV Nova

Navíc naznačí, že podobnou zkušenost už má s Gábinou, která se také kdysi kvůli práci přestěhovala do Berlína, Šimona odtáhla s sebou a určitě neměla dost času na to, aby se mu tam patřičně věnovala. Ne že by Hynek tvrdil, že syna v Německu zanedbávala, ale nějak to z jeho slov vyplyne. Když následně Gábina dorazí domů, diví se, že jsou Hynek a Jirka najednou takoví kamarádi, ale to by Jirka zase hned netvrdil.

Zdroj článku:
  • Autorský text