Neúspěšný čtvrtek v Ulici: Eva selhává při prodeji, chlapák Miloš zase v posteli

Neúspěšný čtvrtek v Ulici: Eva selhává při prodeji, chlapák Miloš zase v posteli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vydělat balík na prodeji předražených doplňků rozhodně není tak snadné, jak si Eva představovala. Naopak se to zdá neproveditelné. Musel by se stát zázrak, aby její byznys nezkrachoval dřív, než ho vůbec rozjela. Miloš se jí snaží být oporou, kromě toho ale musí vyřešit vlastní palčivý problém.

Podnikatelka Eva ztrácí naději a bojí se krachu

Eva začíná být zoufalá. Když nepočítáme doplňky stravy pro Aničku a předtím ještě pro Pumrovou, neprodala vlastně vůbec nic. Poprosí tedy Miloše, aby v bistru zalobboval za její letáčky. S firmou tam totiž prováděl rekonstrukci, udělal dobrý dojem, zkrátka by za manželku mohl ztratit pár slov. Aby ho přesvědčila, zkusí ho tak trochu nalákat sexem, jenomže ten se kvůli Milošovým problémům s andropauzou nevydaří úplně podle představ. Jelikož nechce, aby se Eva dozvěděla pravou příčinu, vymluví se před ní na stres a únavu. Ona sama dává jeho selhání za vinu příšerné životosprávě. To jsou ty jeho párečky! Kdyby alespoň občas pozřel nějakou zeleninu, určitě by se cítil lépe.

Eva měla příliš velké oči.
Eva měla příliš velké oči. | Zdroj: TV Nova

Po rozpačitých manželských hrátkách zajdou Knoblochovi do bistra, kde společně představí Vendule a Máriovi účinné, a přitom zcela přírodní produkty. Vendy slíbí, že letáčky rozloží po stolech, ale v první chvíli se na ten nápad moc nadšeně netváří. To by se ale dalo říct o všech lidech, které snaživá Eva oslovuje. Později v hospodě narazí na Aničku ve společnosti pana Peška, jenž si zrovna stěžuje na bolavá kolena. Eva samozřejmě vycítí šanci k prodeji a pokusí se mu vnutit zázračné doplňky stravy – neúspěšně. Je snad prašivá, že se jí všichni vyhýbají? Nemá talent na prodej, dělá něco špatně? Anička se ji pokusí utěšit. Lidé se snaží šetřit, navíc jim urputný přístup podobných prodejců leze na nervy. Eva zkrátka moc tlačí na pilu.

Miloš chce pro svůj plán využít Vítka

Mezitím se Miloš svěřuje Frantovi, že poprvé v životě selhal v posteli. Musí to urychleně začít řešit, takhle to prostě nejde dál. Knoblochové vždycky byli v tomto směru naprosto spolehliví. Napadne ho, že Eva mezi přípravky určitě bude mít i něco na andropauzu. Jak se toho ale zmocnit, aniž by si všimla? Co kdyby si od ní Miloš něco objednal na jméno Vítka Klímy?

Soňa se pustí do měření fyzické zdatnosti studentů

Zatímco Eddie ukazuje Soně videa z lezení po stěně, Magda přichází se zvláštním požadavkem shora, přesněji s metodikou měření zdatnosti. Určité ročníky bude potřeba podrobit různým cvičením a změřit jim výsledky, které se pak budou porovnávat s výkony předchozích let. Soňa se po úkolu lačně vrhne a vezme si ho na starost úplně sama. Je k nevíře, kolik toho ta energická žena zvládne. S Prokopem připraví obdivuhodné materiály pro tandemovou výuku, za což je taky Magda oba pochválí, kromě toho musí stíhat běžnou agendu zástupkyně ředitelky. Soňa je jednoduše neúnavná a pravděpodobně také velmi ambiciózní. Z výsledků v tělocviku ale příliš nadšená nebude, přece jen očekávala, že budou trochu lepší. Je nicméně odhodlaná studenty patřičně motivovat…

Zdroj článku:
  • Autorský text