Jak v Ulici dopadne vedlejšák Sáry?

Jak v Ulici dopadne vedlejšák Sáry?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sára v Ulici (herečka Ema Businská) je stejně nepoučitelná jako Vanda. Podobně jako ona, přesto trošku jiným způsobem, se řítí do záhuby. Touha podívat se s Danem k moři přivedla Sáru ke starým kamarádíčkům a zavání z toho obrovský průšvih. 

Sára ve svém bytě schovává kradené věci a Dan o tom nemá ani tušení

Po tom, co se vody Sářina života uklidnily, vynořili se její staří kamarádi – Riči a Fógl. Jenže těm normální práce smrdí, a tak se radši budou živit prodejem kradených a nezdaněných věcí. Velká smůla pro Sáru je, že s ní v tomhle počítají. I přesto, že Fógl má jisté obavy, aby je Sára neprozradila, Riči jí věří. Jednu dobu s ním Sára totiž chodila. 

Riči tak trochu doufá v to, že se Sára probere, zanechá svou každodenní práci v bistru i nudný život vedle Dana a opět bude jeho.

Jenže to se trošku přepočítal. Sára se sice namočila do podezřelých obchodů s nimi, v manželství s Danem však nadále věří a Riči ji už ani nepřitahuje. Nebo ano? Dá se říct, že je Sára v tomhle tak trochu na hraně.

Dana miluje, ale někdy ji hodně rozčiluje jeho způsob uvažování. Situaci teď vyhrotí i Danova kočka, která se k Sářině smůle našla. Dan jí teď věnuje veškerou pozornost. Dokonce u ní zase spal a Sára místo toho, aby doma seděla sama, šla s Ričim a Fóglem do baru.

Když to praskne, půjde Sára tentokrát ke dnu s nimi

Z minulého průšvihu se Sára vylízala. Místo, aby se z toho ponaučila, po hlavě skáče do dalšího. Teď by jí ale mělo být jasné, že pokud něco nevyjde, Riči a Fógl ji stáhnou s sebou. Koneckonců právě u ní jsou schované všechny kradené věci. O tom Dan nemá ani tušení. Stejně tak netuší, že se Riči s Fóglem čas od času objeví na kávě u nich doma, i přesto, že Sáře řekl, že si jejich návštěvy už nepřeje.

Z toho kouká mega průšvih. Ostatně... Teď je Ulice průšvihů plná. Na pořádný malér si zadělala nejen Sára, ale také Karla a Magda. Tak uvidíme, co Ulice do prázdnin ještě přinese. 

Zdroj článku:
  • autorský text