Nová postava v Ulici: Na školu přestoupí Sonin syn, průšvihář Erik v podání Adama Seidla

Nová postava v Ulici: Na školu přestoupí Sonin syn, průšvihář Erik v podání Adama Seidla
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Soňa se nám v jarní sezóně Ulice postará ještě o spoustu zábavy, také prostřednictvím svého nezvedeného syna, s nímž se konečně budeme moct seznámit. Více tedy nahlédneme do Sonina soukromého života, který vůbec není tak ideální, jak se všem snažila namluvit.

Nová garsonka, láska s Prokopem a příchod syna

Soňu čeká v roce 2024 mnoho zajímavých a velkých životních změn. Kromě toho, že nadále povede válku s Magdou (Veronika Čermák Macková), se např. sblíží s kolegou Prokopem (Ondřej Studénka), pronajme si garsonku v domě Peškových a postará se o to, aby na gymnázium přestoupil její dospívající syn. Erik je pěkné kvítko a vyrábí jeden průšvih za druhým. Soňa je všechny jako starostlivá máma vytrvale žehlí, místo aby zakročila stejně razantně, jak by to udělala v případě ostatních studentů. Tady ale zřejmě uplatňuje dvojí metr a po ředitelských důtkách nesáhne, že? Tak či onak jí bude synáček značně komplikovat život. K jeho nejnovějšímu maléru se nachomýtne zrovna Magda. Kam až jejich nelítostný dívčí souboj zajde?

Adam Seidl svou seriálovou mámu pěkně potrápí

V roli problémového Erika se představí Adam Seidl, kterého jste zatím měli možnost vidět v seriálech Modrý kód a 1. MISE. Objevil se rovněž v pohádce Tři bratři z roku 2014. Od té doby už nám ale tento sympatický zpěvák, herec, tanečník, milovník hudby, sportu a zvířat vyrostl a nejspíš začne brzy lámat srdce mladým divačkám. Na spolupráci s ním se už těší také Lucie Vondráčková, představitelka jeho mámy Soni.

„Dělal se dost velký konkurz a přišlo osm výborných kluků. Myslím, že i těm ostatním nakonec Ulice brány otevře, ale Adam se ke mně hodil zřejmě i typově. A bude Soňu pěkně trápit… Těším se na něj,“ řekla v rozhovoru, během něhož prozradila plno dalších novinek, které scenáristé chystají pro Soňu v jarní sezóně.

Diváci se mohou mimo jiné těšit na milostné scény s Prokopem. Zatímco ostatní kolegové do Soni konečně začínají vidět, on se jí nechá okouzlit. „S Ondrou Studénkou, tedy s Prokopem, se kterým se Soňa teď… jak bych to řekla… schází, se hraje velmi příjemně. Je to skvělý divadelní herec a energeticky i herecky jsme si sedli hned od začátku. Jsem dost stydlivá, ale to je kupodivu Soňa celkem taky.“

S Prokopem se Soňa hodně sblíží.
S Prokopem se Soňa hodně sblíží. | Zdroj: TV Nova

Talent na jazyky a sport má i Sonina představitelka

Lucie Vondráčková strávila v Ulici několik měsíců a spolupráci se všemi kolegy si náramně pochvaluje. Baví ji i její postava Soni, která je sice nenáviděnou potvorou, ale herecky prý naprostá delikatesa a zřejmě i příjemná změna po spíše pohádkových a komediálních rolích, s nimiž se herečka a zpěvačka dosud setkala.

Soňa nastoupila na gymnázium coby nová zástupkyně ředitelky, ale také profesorka. Vyučuje angličtinu a tělocvik a snaží se do školy přinést spoustu inovativních nápadů. Svou práci má údajně ráda, ačkoli není právě empatická a neumí příliš citlivě jednat se studenty. Lásku ke sportu a cizím jazykům má se svou představitelkou společnou. „Tanec, plavání, běh… Všechno možné. Ale ještě víc ke mně pasuje ta angličtina a jazyky celkově. Tam jsem ve svém živlu.“

Zdroje článku: