Skyler se hroutí svět, najde klid v blízkosti Františka?

Skyler se hroutí svět, najde klid v blízkosti Františka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aniž by si Franta a Bára stačili užít svůj nový a soukromím provoněný byt, nečekaně se v Česku objevila Skyler a vypadala velmi rozrušeně. Prý se rozešla s Dirkem, se kterým žila. Zatímco Bára s Frantou hádali, že za to může nevěra, opravdovým důvodem pro její nečekaný návrat byly tvrdé drogy. Znamená to, že Skyler už napořád zůstane v Česku? 

Skyler se hroutí svět 

Zatímco před prázdninami Skyler jen zářila a užívala si svých pracovních úspěchů, po prázdninách je všechno jinak. Ačkoliv měla být teď v Amsterdamu, svůj volný čas nečekaně tráví v Česku a může za to Dirk. Franta s Bárou se pomalu ale jistě dozvídají, co je hlavní příčinou jejího hektického návratu.

Není to nevěra, jak čekali, nýbrž tvrdé drogy, ve kterých Dirk jede. Skyler mu na to přišla a okamžitě s ním vyrazila dveře. Jenže protože na něj měla opravdu velkou pifku a její syn Chris trávil léto s jejími rodiči u moře, rozhodla se, že už s Dirkem nebude dýchat ani stejný vzduch v jednom městě. Odletěla do Česka, kde urychleně vyhledala Frantu. Ten jí, ačkoliv jen velmi nerad, poskytl u nich v bytě dočasný azyl. 

Skyleřino prádlo, a dokonce i její krajkové kalhotky si mohli Bára s Frantou důkladně prohlédnout, když ho rozvěsila v jejich bytě, ve kterém získala dočasný azyl. Dokonce měli možnost ochutnat nizozemskou kuchyni, kterou pro ně Skyler připravila, ale moc jim nechutnala.

Kvůli Skyleřině návratu je prostě všechno jinak. Navíc i Bára se musela přiznat k rozbitému modelu dřevěné lodě, protože má Skyler moc dobrého pamatováka. Je ale vidět, že jejich vztah Skyler nenaruší, protože na to je až moc pevný!

Franta je na Skyler hodně naštvaný, Zdroj: TV Nova

Franta šílí vzteky 

Když se Franta dozvěděl, jak to se Skyleřiným návratem opravdu je, začal běsnit jako pominutý. Dokonce Skyler vyhodil z bytu. Bylo pro něj nepředstavitelné, že mohla Skyler nechat jejich společného syna Chrise v přítomnosti nebezpečného narkomana. Aby si Frantu udobřila, Skyler slibuje, že se do Česka spolu s Chrisem nastěhuje natrvalo a Dirka už víckrát v životě neuvidí.

Ale je to pravda? Co když Dirk zahraje na její slabou notu? Co když Skyler v Česku nenajde dostatečně zaplacenou práci, aby uživila sebe a svého syna? Přece jen mohla v zahraničí počítat s pomocí svých rodičů. Tady ale má Aničku, které Skyler stoprocentně věří. A Anička... Ta Chrise hrozně ráda pohlídá. 

Skyler toho namluví a naslibuje. Vzhledem k tomu, že ji Franta zná až moc dobře, má určité pochybnosti o tom, že by se Skyler chtěla v Česku usadit a vést spořádaný život. V žilách jí totiž koluje krev dobrodruha. Jedno duše to není ten typ člověka, který by vydržel delší dobu na jednom místě. Ale co s tím? Nezbývá nic jiného než si Chrise užít, dokud to půjde. A teprve pak řešit Skyleřina případná neuvážená rozhodnutí.

Zdroj článku:
  • Autorský text