Znáte postavy z Ulice, které původně hrál někdo jiný?

Znáte postavy z Ulice, které původně hrál někdo jiný?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo Ulici sleduje pravidelně, určitě si všiml, že některé postavy hráli původně jiní herci. A nebylo jich málo. Tony, Adriana, Skyler a Lexík! Víte, kdo je původně hrál a proč došlo k výměně? 

Tonyho hrál nejprve herec Jan Jankovský, později Ondřej Volejník 

Tony Benda v Ulici neměl úplně nejlehčí začátek. Jako kluk z děcáku, kterému nebylo dáno dostatek lásky a pozornosti, měl později v životě problémy se zákonem. V tu dobu jej ztvárňoval herec Jan Jankovský, který měl o poznání drsnější vzhled. I kvůli Tonyho dějové lince nebyl divákům dvakrát sympatický. Pak si dal Tony Benda v Ulici pauzu, aby se v ní později znovu objevil.

Tentokrát ho kroky zavedly do Márovy Coolny, kde dělal za barem. V tu chvíli někteří diváci ani nepostřehli, že má Tony novou tvář. Postavy se nyní zhostil herec Ondřej Volejník, který Tonymu propůjčil o dost příjemnější charakter. Protože jsou si herci velmi podobní, ne všichni diváci Ulice tuto výměnu postřehli.

Jan Jankovský hrál v Ulici dříve Tonyho, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Adrianu si zahrály herečky Dominika Kadlčková a Šárka Vaculíková  

Ne jinak tomu bylo s postavou komplikované Adriany Peškové. Tu hrála původně herečka, teď už spíš jen modelka Dominika Kadlčková. Jak později médiím přiznala, k roli se dostala úplně náhodou, a to ještě v době, kdy nevěděla, jestli ji herectví bude bavit. Nebavilo a přednost dala spíše modelingu, ve kterém je úspěšná. Po pauze se Adriana Pešková do Ulice vrátila znovu, ale už s tváří herečky Šárky Vaculíkové, která se role zhostila na jedničku. 

Skyler propůjčila tvář napřed herečka Sara Sandeva, později Michelle Hansen 

A k výměně hereček došlo i u postavy Skyler, u které do poslední chvíle nebylo ani jasné, jestli se v seriálu objeví znovu. Scenáristům to však přišlo vhod. Samozřejmě napřed oslovili herečku Saru Sandevu, která Skyler původně hrála. Její diář však byl natolik vytížený, že roli odmítla a scenáristé za ni museli hledat náhradu.

Našli! Podobně divokou hřívu vlasů má i herečka Michelle Hansen, která do rozjetého seriálu naskočila jako profík. Opět zde někteří diváci, zvlášť ti méně pozorní, nemuseli ani postřehnout, že k výměně došlo. 

K přeobsazení herců došlo i v případě postavy Lexíka. Původně obsazeného Václava Motyčku nahradil kvůli obtížnějším textům starší kluk Filip Hornyak