Do Ulice zamíří influencer Petr Havránek známý z Love Islandu, Survivoru i Ordinace

Do Ulice zamíří influencer Petr Havránek známý z Love Islandu, Survivoru i Ordinace
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sympatickému Petrovi Havránkovi se v oblíbené Ulici dostane menší role možná až příliš pohodového Honzy, jehož bude leckdy třeba usměrnit. Tony a Bruno si s ním zřejmě užijí spoustu legrace i stresu jakožto s novým barmanem v Coolně.

Pohodář Honza z Ulice si dělá, co chce

Redaktorka Barbora Tomášková v nedávném rozhovoru pro pořad TV Nova zpovídala Petra Havránka známého coby účastníka reality show Love Island a Survivor. Ten se teď představí v nekonečném seriálu Ulice jako barman Honza.

„Bylo to super, jako barman nebo číšník jsem zatím nic nerozbil, nevylil ani nic podobného, takže zatím spokojenost,“ popsal nadšený influencer. „Těším se na to, jak se to bude dál vyvíjet.“

Co se českých seriálů týče, není to jeho první herecká zkušenost. Jako influencer sám se už dříve objevil v Ordinaci v růžové zahradě 2, kde ho v jedné scéně zastupoval kaskadér. Možná si jako diváci Ordinace vzpomenete na onen moment, kdy shlížel na své fanoušky ze starého továrního komína, odkud následně spadl a těžce se zranil. Pomohla mu stážistka Bianka Kaštánková (Rosalie Malinská), která se nedopatřením zapletla do sítě lží a byla nucena vydávat se za jeho přítelkyni, což jí ovšem na jednu stranu náramně vyhovovalo.

V Ulici ale Petra žádné riskantní pády nečekají, maximálně tak, co se skleniček a talířů týče. Scenáristé napsali barmana Honzu jako pohodáře, který si z ničeho nedělá těžkou hlavu. Proto ji možná bude dělat svému šéfovi Tonymu (Ondřej Volejník), jenž sice další pomocnou ruku v baru potřebuje, ale zároveň je pro něj těžké svěřit zodpovědnost komukoli jinému než sobě nebo zkušenému Brunovi (Jaroslav Blažek). „Zatím je to takový rozlítaný týpeček,“ dodal Petr Havránek na adresu své postavy. „Vlastně čekám na to, že ho někdo trošku usměrní. Zatím si Honza dělá úplně, co chce.“

Petr se bude v Ulici potkávat hlavně s osazenstvem Coolny.
Petr se bude v Ulici potkávat hlavně s osazenstvem Coolny. | Zdroj: TV Nova

S přítelkyní se hádá o malichernostech a baví ho to

Na Ulici se teď spolu s Petrem dívá i jeho přítelkyně Gabriela, s níž se seznámil před dvěma lety právě v televizní reality show Love Island. Jejich vztah za tu dobu překonal nejednu náročnou zkoušku, včetně Petrovy účasti v Survivoru. Nyní je ale zalitý sluncem – aby ne, když ho dvojice utužila během dovolené na prosluněných Maledivách.

„Jasně že se někdy hádáme. Já si myslím, že ke každému zdravému vztahu patří nějaké hádky nebo vyříkávání si věcí a komunikace. Nevím, koho by to bavilo, ve všem souhlasit a vždycky se na všem shodnout.“

Nejvíce se prý dokážou pohádat u naprostých banalit, jako je třeba výběr nábytku. Jejich vztah už mnohdy místo chození připomíná manželství. Se svatbou ale Petr zatím čeká na ten správný čas a vhodnou situaci, aby si to oba mohli opravdu užít. Momentálně jsou tak rozlítaní, že by to pro ně byl jenom stres. Snad se jim v budoucnu podaří najít ideální chvíli.

Zdroje článku: