Nová herecká posila Ulice: Do života Moniky a Kryštofa zasáhne fešák z pohádky O léčivé vodě

Nová herecká posila Ulice: Do života Moniky a Kryštofa zasáhne fešák z pohádky O léčivé vodě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Devatenáctá sezóna Ulice sotva začala, ale už stačila přinést pár nových postav. Po Lucii Vondráčkové a Adéle Gondíkové teď herecký tým obohatí rodák ze Slovenska Jakub Spišák. Zahraje si Moničina kamaráda, jehož přítomnost Kryštofa poněkud zaskočí.

Nezávazný vztah Monice zřejmě vyhovuje

Když se po šesti letech vrátila do Ulice Monika Farská (Anna Fixová), bylo zřejmé, že s Kryštofem (Kryštof Rímský) znovu navážou tam, kde kdysi skončili. On sice ještě není rozvedený, ale od Karly (Markéta Stehlíková) odešel a začal si užívat svobodu. Samotná Karla se teď navíc odhodlá přijmout pozvání na kafe od soudního lékaře Richarda.

Monika se po návratu z Afriky neuvěřitelně změnila. Vyspěla, celá se rozzářila, zkrátka na Kryštofa udělala obrovský dojem, a tak není divu, že jejímu kouzlu opět podlehl. Občasné a nezávazné scházení mu ale pomalu přestává stačit. Mámě teď dokonce poví, že s Monikou chodí. Nebyla by to Věrka (Milena Steinmasslová), aby hned nerozvinula divoké teorie a plány do budoucna. Už teď je přesvědčená, že Kryštof brzy odcestuje do Afriky společně s Monikou a že by tím pádem mohla častěji hlídat vnuky. Ve skutečnosti je však chození s Monikou pouhým zbožným přáním, které se Márovi pravděpodobně nesplní. Jí totiž asi vyhovuje, jak to mají v současnosti nastavené. Tony (Ondřej Volejník) mu poradí, aby nepředbíhal a raději se jí normálně zeptal, co od jejich vztahu očekává a zda by se v něm chtěla posunout dál.

Jak to vlastně Monika s Kryštofem má?
Jak to vlastně Monika s Kryštofem má? | Zdroj: TV Nova

Do Ulice míří slovenský hrdina z pohádky

Kryštof tedy zamíří do jejího bytu, ale ukáže se, že přímé otázky možná vůbec nebudou zapotřebí. U Moniky doma se objeví nová postava – sympatický Slovák Maťo v podání osmadvacetiletého herce Jakuba Spišáka, známého např. z pohádky O léčivé vodě. Objevil se také ve Specialistech nebo seriálu Sex O’Clock. Mladík s dredy a smyslem pro humor pomáhá Monice s webináři a prezentacemi, příležitostně fušuje do překladu a je i trochu ajťák. Takové děvče pro všechno, jak sám s úsměvem poznamená. Monika mu Kryštofa představí jako někoho, s kým se už dlouho a dobře zná a s kým i podnikala. Tím Kryštofa docela zaskočí, zřejmě totiž očekával, že ho představí jako přítele.

Monika pozve Máru dál, nabídne mu něco dobrého na zub a možnost pustit si s ní a s Matěm náramně zajímavý film o mořských řasách, což ovšem Kryštof příliš neocení. Naopak si začne připadat jako páté kolo u vozu, protože Monika s Matěm se plně ponoří do debaty o práci. Následně se Kryštof ještě ke všemu dozví, že Maťo u Moniky přespí. Jak dlouho se vlastně hodlá zdržet a co si právě díky němu Kryštof uvědomí? Sledujte 4567. díl Ulice v úterý 24. října od 18:30 na TV Nova nebo s týdenním předstihem na Voyo.

Zdroj článku:
  • Autorský text