Už příští týden v Ulici hysterka Vanda předvede Ludímu tyátr i s omdléváním

Už příští týden v Ulici hysterka Vanda předvede Ludímu tyátr i s omdléváním
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejslavnější potížistka v Ulici se vrací na místo činu. Herečka Kristýna Hrušínská se po mateřské dovolené znovu objeví v roli Vandy, a to už ve čtvrtek. Její první cesta povede do zubní ordinace za Luďkem, který však o rozhovor s prolhanou podvodnicí nemá zájem. No, bude si ho muset udělat.

Vanda má hroší kůži, urážky po ní jen stečou

Ve čtvrtek 19. října 2023 můžete na TV Nova sledovat 4564. díl Ulice, který je už nyní k dispozici na Voyo a v němž se do seriálu vrátí oblíbená potížistka Vanda (Kristýna Hrušínská).

Bude to návrat vskutku velkolepý, neboť sotva přijede z Rakouska, přiřítí se do Luďkovy (Vasil Fridrich) zubní ordinace, aby se s ním jaksepatří přivítala. Jaká škoda, že Luděk o její přítomnost vůbec nestojí! Dokonce místo sebe vyšle do boje zdravotní sestřičku, patřičně vyškolenou na to, aby Vandu zahnala. Tak jednoduché to ale pan Volák mít nebude. Když totiž Vanda po něčem touží, zakousne se jako klíště a nepustí. Chová se tak odhodlaně skutečně z čiré lásky a přesvědčení, že k sobě s Ludím patří? Nebo je pořád stejně vypočítavá a chamtivá, jako byla předtím, než v kasinu rozfofrovala úspory na svatbu? Odmítá se vzdát pohodlného života v nově postaveném domě v Říčanech, perspektivní práce na komoře, stálého přísunu peněz a luxusního oblečení?

Luděk se bude hodně divit…
Luděk se bude hodně divit… | Zdroj: TV Nova

Tak či onak je ochotná strávit v čekárně klidně celý den, jen když si pak s Luďkem bude moct promluvit. Příležitost k rozhovoru ale nakonec získá až následujícího dne, tedy v pátečním díle, kdy si za pomoci lsti domluví naléhavou kontrolu u zubaře. Jaké bude Luďkovo překvapení, když se místo objednané pacientky objeví ve dveřích podvodnice Vanda? Jistě nepříjemné. Také jí to dá okamžitě najevo dost nevybíravými slovy a urážkami. Ještě horší ale bude ten šok, když mu manželka začne mazat med kolem pusy, vyjadřovat nehynoucí lásku, plazit se po kolenou a – pak mu dokonce dramaticky omdlí v náručí. Fakt, že ji Luděk v poslední chvíli zachytí, je pro ni neklamnou známkou přetrvávajících citů.

Luďkovo odmítnutí si Vanda vyloží po svém

I když je Luděk pevně rozhodnutý se rozvést a Vandu velmi zřetelně odmítne, ona si bude trvat na svém a dál prohlašovat, že jsou si souzeni, a to navzdory moudrým radám Jolany (Miluše Šplechtová) a Marie (Jitka Smutná). Obě dobře vědí, že když Luďkovi někdo pocuchá ego, neodpouští se to. Místo nahánění manžela, který se k ní stejně už nikdy nevrátí, by se podle nich radši měla zamyslet nad budoucností, najít si novou práci a bydlení. Vandu ale hřeje vědomí, že si v Rakousku našetřila nějaké peníze navíc, a tak si teď může chvíli spokojeně žít, než bude muset skutečně začít shánět zaměstnání. Do té doby se jistě hodlá soustředit na jedinou věc – získání Luďkovy přízně stůj co stůj.

Kristýna Hrušínská s Miluší Šplechtovou na party k 18 letům seriálu Ulice
Kristýna Hrušínská s Miluší Šplechtovou na party k 18 letům seriálu Ulice | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto
Zdroj článku:
  • Autorský text