Kristýna Hrušínská se podruhé stala maminkou. Synkovi dala pěkné české jméno

Kristýna Hrušínská se podruhé stala maminkou. Synkovi dala pěkné české jméno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Vanda z Ulice o svatbě s Luďkem a prvním miminku teprve toužebně sní, její představitelce Kristýně Hrušínské se právě narodilo již druhé dítě. S manželem Matějem Balcarem přivítali na svět roztomilého synka, o jehož jméně rozhodl jeho starší bráška Vojta.

Oba synkové mají hezká česká jména

Začátek těhotenství představoval pro Kristýnu Hrušínskou splněný sen. V posledních týdnech tohoto krásného období na ni ale začala doléhat únava. „Když přijdu domů, jsem vyčerpanější než normálně. Vždycky, když přijedu do Ulice, tak mě to ale potěší, že pracuji. Lepší než sedět doma… Sice bych možná byla vyspaná, ale nebyla bych ve společnosti,“ svěřila se žertem pro nova.cz a přiznala, že co se výběru vhodného jména týče, jsou s manželem spíše konzervativní. „Vojtík se upnul na jedno jméno, ale trefil se nám do noty. Takže jsme nic jiného nehledali, proč mu to kazit?“

O šťastnou novinku se herečka podělila se svými fanoušky na Instagramu. Učinila tak stručně a jednoduše prostřednictvím vybraného jména. Více přece ani není třeba. Zkrátka světu s radostí sdělila, že se jim narodil syn Jakub.

Vanda z Ulice nezmizí, diváci si ji užijí i příští rok

Kristýna Hrušínská odešla z Ulice na mateřskou už koncem listopadu. Na televizní obrazovky se jako Vanda ale samozřejmě vrátí. „Diváci se mohou těšit na spoustu zajímavých a vypjatých situací. Jelikož se díly předtáčí dopředu, můžou se diváci těšit na Vandu i v příštím roce. A že bude o co stát,“ láká herečka tajemně.

Jak vlastně scenáristé vyřešili její dočasný odchod a jakým směrem se Vandin příběh bude nadále ubírat, to se však dozvíme až v onom příštím roce. Zatím tak můžeme jen spekulovat. Pravidelní diváci seriálu dobře vědí, že více než po čemkoliv jiném prahne Vanda po svatbě s Luďkem. Ve vztahu s ním je sice šťastná, protože má díky jeho penězům a kontaktům prakticky všechno, na co si vzpomene – atraktivní práci, život v přepychu a dostatek peněz na nákupy dalšího a dalšího oblečení. Přesto jí jedna věc ke štěstí schází – a tou je právě zmíněný sňatek.

Vanda přesvědčí Luďka, ať se s Adamem usmíří
Vanda se unáhleně chlubí mámě, že se s Luďkem budou brát. Zdroj: TV Nova

Vanda chce být paní Volákovou. Uslyší konečně svatební zvony?

Vanda věří, že náklonnost a spojení je třeba dát patřičně najevo. Nemůže se dočkat, až bude moct strčit Blance pod nos zásnubní prstýnek a škodolibě se radovat z její reakce. Objev, který učinila těsně před Vánoci, její naděje navíc ještě posílí. Když se snažila schovat vánoční dárky, objevila v šuplíku zcela náhodou krabičku s prstenem. Hned nabyla přesvědčení, že se Luděk chystá o Štědrém večeru vyslovit, a běžela se s tím pochlubit mámě. Skutečně k tomu ale dojde, nebo Vandu čeká hořké zklamání? Bude muset ještě hodně zabojovat, aby svého perspektivního zubaře dostrkala do chomoutu? Kdo ví. Snad jí uspokojivou odpověď nabídnou hvězdy.

Zdroje článku: