Postava z Ulice Jitka Nerudová dá Oldovi Farskému zabrat

Postava z Ulice Jitka Nerudová dá Oldovi Farskému zabrat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oldu Farského, kterého v Ulici hraje Ondřej Pavelka, znají diváci jako záletníka. V roce 2014 však do děje vstupuje herečka Jitka Nerudová, aby ztvárnila Oldovu novou přítelkyni a zdá se, že to Oldovi spočítá za všechny jeho předešlé hříchy.

Zdá se, že i Oldovi Farskému docházejí síly

Jitka Nerudová se v Ulici objevila v roce 2014, snad aby Oldovi Farskému spočítala všechny jeho zálety, kterých se kdy dopustil. Herečka Jitka Nerudová v Ulici vyfasovala roli Petry Veverkové čili nové přítelkyně Oldy Farského. Kdo by toto tvrzení chtěl opravit spíše na to, že se jednalo o milenku, byl by na omylu. Poprvé v životě se v tomto případě Olda Farský (herec Ondřej Pavelka) stýkal s jinou ženou, aniž by šlo o nevěru. V té době totiž spolu s Jitkou nežili, stále však byli svoji. Jitka Nerudová představuje v seriálu vášnivou cestovatelku Petru Veverkovou, která se nyní rozhodla investovat všechnu svou energii právě do Oldy Farského. Tomu ale nečekaně dojdou síly.

Protože je to vážně velmi energická žena, začíná mít Olda Farský pocit, že v jejím tempu pokulhává. A opravdu se mu to jen nezdá. Čím to je? Že by i dlouholetý záletník pocítil své roky? Možná to bylo i tím, že zatímco milenkám se věnoval vždy jen v utrženém čase, který měl své hranice, Petra Veverková chtěla Oldu na 100 procent pro sebe. I proto na něj velmi tlačila ohledně rozvodu s Jitkou Farskou. Ta varianta sice padla, rozvod však nebyl dořešený. A Olda se k tomu moc neměl. Ne že by mu s Petrou nebylo dobře, měl k tomu řadu svých důvodů. Jitka Farská totiž nebyla úplně v nejlepší kondici a vzpamatovávala se hned z několika životních traumat. 

Jitka Farská se dávala dohromady po setkání s Kukačkou

Jitka Farská (herečka Ilona Svobodová) v Ulici od začátku představovala silnou ženu. Ženu, která pro udržení rodiny opakovaně snášela Oldovy zálety. Jenže takhle to nejde věčně. Po tom, co na Oldu prasklo spoustu věcí se Jitka sbalila a přestěhovala se ke Kukačkovi, který se jí nějakou dobu dvořil. Bohužel se z něj vyklubal stalkující psychopat, který Jitku unesl a držel na své chatě. Po tomto šoku Jitka chtěla mít klid. Nevrátila se pro útěchu k Oldovi, jak se na první pohled mohlo zdát. Možná proto, že mu leccos vyčítala a důvěra byla nadobro ztracena. 

Ilona Svobodová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Olda však dál žil svým životem a do života se mu připletla sympatická a energická Petra Veverková, kvůli které dokonce experimentoval s viagrou. Tu mu doporučil jeho kolega ve fitness centru Hynek Urban. Olda Farský však už prodělal mrtvici a viagru neměl předepsanou. To mu nejenže zvedlo tlak, nýbrž mu pomohlo uvědomit si, že už má svá léta a mladší ženě zkrátka nestačí. To je však pro „donchuana” krutou realitou. Zdá se tak, že Petra Veverková přišla do Ulice Oldovi naznačit, že se má konečně zklidnit. Dala mu to jak se říká „sežrat” místo Jitky za všechny jeho hříchy z předešlých let.

Pozorný divák ví, že Petra Veverková se po boku Oldy Farského nezdrží dlouho. Olda Farský si nakonec najde cestu zpátky k Jitce. Oba zjistili, že se jim žije mnohem lépe, když na sebe navzájem netlačí a nemají od sebe žádná manželská očekávání. Na rozdíl od Oldy Farského se Jitka Farská v Ulici objevuje i nadále.

 

Zdroje: