Ulice ve 2. polovině dubna: Magdu zaměstnají záhadná dvojčata, Šimon poruší zákazy a Žofka bude přistižena při činu

Ulice ve 2. polovině dubna: Magdu zaměstnají záhadná dvojčata, Šimon poruší zákazy a Žofka bude přistižena při činu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Druhá polovina dubna v Ulici bude plná nevyřešených i prozrazených tajemství. Kolem nových dvojčat se vznáší záhada, kterou musí Magda rozlousknout. Šimon chce zapůsobit na Valerii a zadělá si na další průšvih. Žofka se pokouší ututlat své sebepoškozování, ale někdo ji nachytá.

Kryštof na mámu vychrlí všechny své frustrace

Za vším hledej Kryštofa, to je heslo, kterým se Věrka z nějakého důvodu tvrdošíjně řídí celý jeho život. Když zjistila, že manželství Kryštofa a Karly prochází krizí, hned si v duchu obvinila syna, protože ho přece dobře zná. Co to ale znamená? Že Kryštof musí být vždycky za toho, kdo všechno pokazí? Zřejmě ano, protože i když se Karla konečně přizná tchyni k nevěře, Věrka si dozajista najde způsob, jak z toho obvinit Kryštofa. Teď mu nevědomky naloží ještě víc, a tak není divu, že zoufalý Mára konečně před matkou vybouchne. V poslední době to neměl jednoduché a bylo pro něj těžké udržet na uzdě rostoucí vztek. Nyní si ho ale pořádně vybije právě na Věrce. Jak paní Marečková zareaguje?

Kvůli Valerii je Šimon ochotný porušit každý zákaz

Šimon už dlouho usilovně dumá, jak by mohl vztah s Valerií posunout od běžného přátelství k něčemu závažnějšímu. Když mu oznámila, že ho vnímá jako skvělého kamaráda, kterému nejde jenom o to ji sbalit, trochu mu vzala vítr z plachet. Teď se navíc Šimon musí dívat, jak o jeho vyvolenou usiluje jeden starší kluk. Ba co hůř, docela se mu daří udělat na Valerii dojem. S tím se musí něco udělat, a to i za cenu toho, že by měl Šimon znovu porušit pravidla stanovená tátou…

Magda a spol. na stopě záhadným dvojčatům

Dvojčata Marek a Matěj Dvořákovi, kteří před několika týdny přestoupili na jinou školu a bez potíží se zařadili do kolektivu v Magdině třídě, začnou teď svým kantorům přidělávat první vrásky. Zpočátku se jevili jako zcela bezproblémoví studenti, teď se však Magda společně s Otou a Kalinou dostanou na stopu jisté záhadě, která s nimi přímo souvisí. Co začne být pedagogům pořádně podezřelé a jak se rozhodnou tajemství kolem chlapců rozlousknout?

Žofka přistižena při sebepoškozování

Když se Žofka poprvé řízla nůžkami do paže a Michal na to přišel, přísahala mu, že se jednalo o ojedinělý zkrat. Nátlak ze strany matky, která neustále nutí dceru ke společným aktivitám, všude ji provází a nedopřeje jí ani chvíli klidu, však přiměje dívku znovu hledat úlevu ve fyzickém sebepoškozování. Tentokrát ale bude přistižena přímo při činu. Kdo ji nachytá a jak se Žofie k celé záležitosti postaví?

Evžen má nos na lidi a Julie mu vážně nesedí

Zatímco Kristýna chová ke své terapeutce bezmeznou důvěru, Evženovi stačilo jedno nepříjemné setkání, aby zjistil, že tahle vykutálená koučka Blančině dceři spíše škodí. Teď se s Julií setká podruhé a opět se to neobejde bez hmatatelného napětí. Navíc se záhy ukáže, že na jeho podezření ohledně špatného vedení Kristýniny terapie by mohlo být něco pravdy. Před čím Evžen už poměrně důrazně varuje Blanku?

Proč Evžen nevěří Julii?
Proč Evžen nevěří Julii? | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Presskit Nova