Dnes v Ulici: Iva je prý škrt, Marie si pustí pusu na špacír a Adam odletí na stáž

Dnes v Ulici: Iva je prý škrt, Marie si pustí pusu na špacír a Adam odletí na stáž
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva se těší na exotickou dovolenou a nenechá si to zkazit závistivými a nepřejícími škrty. Kéž by jí Miloš konečně přiznal pravdu. Adam se chystá k odletu a na poslední chvíli se ještě zajde rozloučit s Jarkou. Marie neunese, jak Amálka chválí Vandu, a všechno jí o té povedené gamblerce poví.

Nafoukaná Eva obviní Ivu ze závisti

Eva si chtěla s Milošem, Ivou a Vítkem vyrazit zase ve čtyřech, ale Klímovi tušili, že by to nedopadlo dobře, a tak se Iva vymluvila na rodinné setkání. Bohužel právě v době, kdy se mělo konat, vyrazila s Jitkou do hospody. Tam narazila na Evu s Milošem. Měla tedy zaděláno na slušný trapas a pořádně nepříjemnou situaci. Eva si pochopitelně domyslela, že jí Iva lhala a evidentně se s ní nechtěla vidět. Skutečný důvod ale nezná a obviní Ivu a Vítka z toho, že jsou škrti, kteří jim jen závidí luxusní dovolenou v Karibiku.

Iva je v pokušení Evě konečně všechno říct a prozradit špatnou finanční situaci ve firmě, ale Miloš odvede manželku dřív, než k tomu dojde.

Takoví to byli přátelé.
Takoví to byli přátelé. | Zdroj: TV Nova

Když se Adam s Jarkou nerozloučí, bude si to vyčítat

Adam dnes odlétá do Ameriky a stále dumá, jestli se má rozloučit s Jarkou. Nejdřív ho čeká srdceryvné loučení s mámou a se sestrou. Evžen ho poveze na letiště. Jarka zatím v ordinaci přizná Blance, že si nebyla jistá, zda udělala dobře, když se s Adamem rozešla. Ví ale, že jinak by neodletěl. Nakonec pokaždé dospěje k tomu, že to bylo nutné.
Mladík se přece jen přijde rozloučit. Je to rozpačité a krátké, oba jsou ve výsledku smutní, ale také klidnější. Kdo ví, možná že po Adamově návratu se dají opět dohromady. Jarka by si to očividně přála. Má pak slzy v očích a Blanka ji chce někdy pozvat domů na večeři, snad aby ji alespoň trochu rozptýlila.

Marie prozradí Amálce pravdu o Vandě

Amálce připadá, jako by v noci vůbec nespala. Poslední měsíc je neustále unavená a rozbolavělá. Podle Marie by měla zajít k doktorovi, když její problémy trvají tak dlouho. Amálka ale šikovně zavede téma na Vandu, která se podle ní hodně změnila. Získala dobrou práci, vyspěla a je zodpovědnější. Když to Marie poslouchá, nevydrží a vyhrkne, že to není pravda. Vyzradí Amálce tajemství o tom, jak se věci s Vandou skutečně mají. Kdyby si své průšvihy alespoň konečně začala řešit sama, místo aby do nich zatahovala mámu! Hraje si na paničku, kupuje drahé oblečení a kabelky, jako kdyby se dost nepoučila ze všech dluhů a potíží, co nasekala už v Kanadě.

Marie nemůže poslouchat, jak někdo pěje ódy na Vandu.
Marie nemůže poslouchat, jak někdo pěje ódy na Vandu. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text