Má Adam novou holku? Kdo je tajemná neznámá? A jak zamíchá dějem v Ulici?

Má Adam novou holku? Kdo je tajemná neznámá? A jak zamíchá dějem v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dříve chodil Adam s Petrou, ta však považovala jejich vztah za přechozený. Navíc se zakoukala do svého učitele Prokopa. S Adamem se rozešla a on to těžce nesl, navíc doma neměl úplně ideální podmínky pro to, aby se zotavoval po rozchodu.

Jeho máma podlehla alkoholu a on upadal do depresí. Naštěstí se z toho dostal a teď, zdá se, se na něj usmálo štěstí. Potkal novou holku, kterou sbalil v baru na akci s Denisem. Ale bude s ní opravdu chodit?

Blanka si myslela, že si Adam domů z akce přitáhl kluka 

Šíleně velké boty v předsíni hned vedle bot Adama nasvědčovaly tomu, že si Adam z akce domů přitáhl kluka. Snad, je to jen kamarád, který neměl kde přespat, pomyslela si Blanka poprvé. Jenže stále více jí v hlavě hlodala myšlenka, že to nemusí být takhle nevinné a že klidně Adam mohl změnit svou orientaci. Jak diváci mohli později vidět, byla úplně vedle. Boty sice byly velké, ale to proto, že patřily vysoké Markétě, která má chudák jen velké nohy a preferuje klučičí styl oblékání. Ještě, že je Blanka viděla na Ulici, když se stavila k Veronice na kávu. Ale víc se od Adama nedozvěděla a nejspíš ještě nějakou dobu nedozví. Adam je totiž kolem své nové holky tajemný jako hrad v Karpatech. 

Záhada velkých bot rozluštěna, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Markéta se v Ulici zatím jen mihla. Ukázky pro nadcházející sezonu Ulice však nasvědčují tomu, že tímto její děj v seriálu nekončí. Představitel Denise na drbech naznačil, že právě tato nová postava bude mít souvislost s krachem jeho vztahu s Kristýnou.

Adam teď na normální život nemá vůbec čas, jak si chce udržet děvče? 

Po tom, co se Adam (herec Vojtěch Machuta) naplno pustil do studia medicíny, nemá na normální život vůbec čas. Většinu času stráví tím, že leží ve skriptech a ven jde jen tehdy, když potřebuje vypnout a provětrat si hlavu. Jak by si on mohl udržet stálou holku? Vždyť by se jí vůbec nemohl věnovat. A proto možná pro něj bude Markéta jen povyražením. To však ještě nutně nemusí znamenat, že její děj v seriálu skončí. Okolnosti nasvědčují tomu, že právě tato holka nějakým způsobem naruší už nakřápnutý vztah Denise a Kristýny. 

Zdroj článku:
  • Autorský text