Zamilovaný profesor z Ulice bude muset skousnout krutá slova. Magda mu bodne další ránu milostným nožem

Zamilovaný profesor z Ulice bude muset skousnout krutá slova. Magda mu bodne další ránu milostným nožem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo dokáže Prokopovi z Ulice nejvíc ublížit? Paradoxně je to Magda, kterou přemlouval, aby se nevdávala a žila s ním. Po tom, co si však vyslechne, by byl blázen, kdyby se o něco dalšího takového pokoušel. Jak se Magda ve 4248. dílu vyjádří na účet Prokopa?

Mirek se nechce smířit s tím, že mu Prokop nepůjde na svatbu. A tak ho napadne kvůli němu svatbu přesunout. Magdě se to nelíbí a s Prokopem za dveřmi mu řekne, že je jí naprosto jedno, jestli tam Prokop bude, nebo nebude. Přece kvůli němu všichni ostatní nebudou měnit plány.

Prokop se musí hodně držet, aby neotevřel dveře, za kterými je schován, a Magdě neřekl, co si o ní myslí. Schválně totiž Mirkovi s Magdou neotevřel, protože je nechce vidět. Bohužel si však ale za cenu klidu musí vyslechnout, jak hrozně o něm mluví žena, kterou miluje a která tvrdila, že miluje jeho. 

Zdá se, že Bruno se Štěpánka jen tak nezbaví. Do Coolny chodí pořád dál, protože se tu stýká mimo jiných z jeho rodiny i s Věrou, která ho navíc požádala, aby jí napsal text na svatební oznámení. A od Bruna zase chce, aby jí na něj vymyslel grafiku.

Když Bruno slyší Věrčino přání, neodmítne ji sice, ale musí hodně skousnout zuby, aby se udržel a neřekl Věře, co je její oblíbenec scénárista Štěpánek zač. To Karla ví, co je zač, ale nemůže si pomoct a kontaktuje ho, když Kryštof s dětmi odjedou pryč. Naštěstí vyznání smutku a stesku skončí jen u telefonu, i když se Jakub za Karlou chce okamžitě vydat, když zjistí, že je sama doma. 

A je to tady. S největší pravděpodobností je Alice těhotná. Omyl, který se neměl stát a Bedřichovo původní přesvědčení, že další dítě nechce, jsou tytam. Nejásá štěstím, když mu Alice oznámí, že jí vyšel pozitivní těhotenský test, ale jednou řekl, že to zkusí. A ono to vyšlo! Miloš, kterému se Bedřich svěří, je mnohem šťastnější než sám nastávající otec. 

Sára by ráda odjela s Danem k moři, ale chybí jim peníze na jejich vysněnou dovolenou. Anička jí sice nabízí finanční pomoc, ale Sáře je to málo. A tak přemýšlí, jak přijít rychle k dobrým penězům. Vzpomene si proto na Ričiho a na to, že jí nedávno nabízel spolupráci. Tenkrát ji Sára odmítla, protože se jistě nejedná o nic legálního, ale když jde o peníze, přijde Sáře i její stinná minulost vhod.  

Zdroj článku:
  • autorský text