Tělo jako dvacítka. Milionářka ze Super drbny má co nabídnout i v 55 letech

Tělo jako dvacítka. Milionářka ze Super drbny má co nabídnout i v 55 letech
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Leckdo by jí mohl závidět, i v 55 letech se má anglická herečka a modelka totiž čím chlubit. Její tělo dává všem jasně najevo, že ještě nestárne. Z jakých filmů Elizabeth Hurley známe a jaký bouřlivý život prožila?

Svůj profil využívá k propagování plavek z vlastní kolekce. Krásná žena a krásné plavky. Skvělá kombinace, která dostane všechny fanoušky. Ženy její fotky musí sledovat s obdivem a možná s trochou závisti. Občas do světa pošle i odvážnější fotky, kdy se fotí pouze ve spodním díle.

Filmografie

Poprvé se objevila ve filmu Árie, a to v roce 1987. Mezi její další role patří například Vicky z filmu Mladý Indiana Jones. Dále si zahrála v dramatickém filmu Bouchači a bouchačky. Objevuje se v seriálech Wonder Woman a Gossip Girl. Zatím poslední roli si zahrála ve filmu Dobrodružství v divočině 3: Sloní příběh.

Osobní život

V 90. letech udržovala partnerský vztah s britským hercem Hughem Grantem. Od roku 1994 na sebe upoutala pozornost, když svého přítele doprovázela na premiéře romantické komedie Čtyři svatby a jeden pohřeb. V roce 2000 se přátelsky rozešli.

Poté udržovala krátký vztah se Stevem Bingem, se kterým má syna Damiana Charlese. Steve Bing nejdřív tvrdil, že dítě není jeho, ale testy DNA potvrdily, že je jeho otcem. Ten bohužel spáchal sebevraždu skokem z 27. patra.

Elizabeth Hurley je kmotrou dvou synů, Romena a Brooklyna, Davida a Victorie Beckhamových.

Dále žila s indickým podnikatelem Arunem Nayarem, svatbu uskutečnili na zámku Sudeley. Kvůli dodržení tradicí pak měli druhý hinduistický obřad v Umaid Bhawan Palace. Vztah bohužel nevydržel a v dubnu 2011 požádala o rozvod.

Půl roku nato se zasnoubila s australským hráčem kriketu Shanem Warnem.

Kosmetická spolupráce

Ve svých dvaceti devíti letech začala spolupracovat s kosmetickou firmou Estée Lauder, se kterou vydržely bok po boku více než patnáct let. Stala se ambasadorkou parfémů Sensuous, Intuition nebo Pleasures.