Tele Tele parodovalo velké množství pořadů. Zkuste si v našem kvízu, zda je všechny poznáte

Tele Tele parodovalo velké množství pořadů. Zkuste si v našem kvízu, zda je všechny poznáte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tele Tele je pořad, který se nestydí udělat si legraci z ničeho. Pohoršilo již velké množství diváků, ale mnoho jich také rozveselilo. Záleží na smyslu pro humor. Ten máme každý jiný.

Josef Carda například hrál postavu homosexuálního uvaděče sportovních zpráv. Vždy se ho ptali, jestli už má chlapa, jakmile se u sportovního zpravodajství objevil on. Pokud to zopakují dostatečněkrát, přijde vám to vtipné, nebo vás tento vtip již omrzel? Ať tak či tak, i taková kontroverze jako Tele Tele má své zajímavosti. Například přezdívku Cardy, kterou zde nejspíše nemusíme zmiňovat, vymyslela jeho manželka, paní Cardová.

Navíc kromě různých parodií na televizní reklamy a mezi lidmi oblíbené písně v tomto pořadu můžeme napočítat celkem 14 podpořadů a minipořadů. Nejčastěji se jedná o parodie na soutěže či na ostatní mládeži přístupné pořady televizní stanice Nova, avšak i diváci kdysi tolik oblíbeného pořadu pro dospělé, Peříčko, zde najdou minipořad, který je inspirován Peříčkem. Když už reportáž, tak pořádná. Nebo nám autoři scénáře chtěli ukázat, jak se to dělat nemá a že to není práce pro každého? Možná tak. Reportéři v krátkých scénkách většinou koktají, což je buď vtipné, nebo opravdu trapné. Záleží na tom, zda se řadíte mezi fanoušky, nebo odpůrce tohoto pořadu.

A pokud vás čtyři opakující se postavy již omrzely, máte štěstí. Na začátku každého dílu máte padesátiprocentní šanci, že se začne se Snídaní s Nohou, kam jsou pravidelně zváni tři hosté. Nic zázračného ale nemůžete čekat. Stejně jako v každém podpořadu, i v tomto hlavní protagonisté toho moc nenamluví a dělají ze sebe hloupé lidi. Další příklad toho, jak by to ve skutečném světě nemělo vypadat. Ale jelikož víme, že se jedná pouze o pořad na TV Nova a ne o skutečný život, zasmějeme se tomu všemu.

Pořad Tele Tele již skončil, a to hlavně z toho důvodu, že scénáristovi docházely nápady na vtipy a parodie. Vedlejší důvod také byla menší sledovanost poté, co Josef Carda skončil se svou účastí v tomto pořadu. Můžeme se pouze dohadovat, zda scénáristovi skutečně docházely jeho nápady, nebo to prostě vzdal.

Nicméně velká spousta lidí tento pořad považuje přímo za legendární a nedá na něj dopustit. Patříte i vy mezi ty největší fanoušky Tele Tele? Věříme, že náš kvíz pro vás byl hračka a zároveň vás pobavil. Pokud ano, splnil svůj účel.

Zdroj článku:
  • Autorský text