Survivor Česko & Slovensko (28): Johy odložila masku drsňačky během čokoládových orgií a Chili měla z pekla štěstí

Survivor Česko & Slovensko (28): Johy odložila masku drsňačky během čokoládových orgií a Chili měla z pekla štěstí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na zbylých přeživších už je vidět, že počítají dny, které je dělí od setkání s blízkými. Malou ochutnávku si tři z nich zkusili. Soutěž o individuální imunitu začíná být rutinou. Kdo ji asi získal?

Soutěž o individuální imunitu byla tentokrát spojená i s odměnou, která byla hodně sladká. Kupa ovoce, vafle, krekry a k tomu mísa rozpuštěné čokolády. A jen tak na doplnění, aby se výherce nenudil, přišla možnost videohovoru s někým z domova. Právě poslední část výhry vzbudila u soutěžících největší zájem. Přece jen je to už 60 dní, co jsou z domu.

Samotná soutěž byla velmi komplexní a měla pět kol. V každém byl nejpomalejší hráč vyřazený. První šla Veve a svůj pád z kostky oplakala, protože vysněný hovor s nejlepší kamarádkou se jí začal vzdalovat.

soutěžící Xenka, zdroj: TV Nova

K překvapení všech – imunitu vyhrál Vláďa. Vlastně nikdo překvapený nebyl a s každou další imunitou se ostatní smiřují s tím, že už ho v cestě k vysněné odměně nic nezastaví. Jediná Chili by s tím chtěla něco udělat, ale těžko bude hledat pro takový strategický boj spojence. A Vláďa stále trvá na tom, že Chili musí z kola ven, protože má v porotě minimálně dva hlasy a je mu jasné, že Nikol by mohla získat pro svou kamarádku i další podporu.

Výherce Vláďa dostal možnost si někoho na čokoládové orgie přibrat a vzal si Johy, která potřebovala morální vzpruhu a potom i Veve, které se tak splnil sen a probrala holčičí věci s kamarádkou ve videohovoru. Vláďa viděl díky videohovoru po dvou měsících přítelkyni a potomstvo.

Johy se dočkala virtuálního setkání s přítelkyní Klárkou a s matkou. Také byla v šoku z toho, jak jí během dvou měsíců vyrostlo doma štěně. Nakonec to byla právě ona, kdo videohovor prožíval nejvíce a zdá se, že Johy konečně ukázala, jak citlivá vlastně je.

Zbylá trojice v táboře zatím debatovala o možnostech, jak by šla hra změnit, aby nebyla nominovaná na kmenové radě Chili a nebyla proti ní nasazená Xenka. Bohužel plány na nějaký zvrat padly, protože Braňo se vyslovil, že dal slovo Vláďovi a nebude proti němu vystupovat. To bylo samozřejmě jen takové plácání, protože s imunitou na krku se Vláďa o svůj pobyt na ostrově bát nemusel.

V táboře měly při pilování strategie Johy a Veve starost, že by Chili mohla mít na kmenové radě skrytou imunitu.

Vláďa je ujistil, že imunitu určitě nemá, čímž se nepřímo přiznal k tomu, že ji má on. To obě hráčky jen utvrdilo v tom, že spolupráce s Vláďou je pro ně zatím nejjistějším způsobem, jak hrát.

Na kmenové radě se nic nepředpokládaného nestalo. Moderátor trochu popichoval zbylé soutěžící, že všichni hrají podle instrukcí Vladimíra, ale jediná, kdo si s ním notoval, byla Chili.

Při záběrech z poroty, která přišla na představení, bylo jasné, kdo vše musí komentovat. Slečna „nejchytřejší“ už zřejmě udělala dost práce, kromě vyřazené Veroniky už zpracovala i Dominiku.

Při duelu se nepodařilo Chili dostat ze hry a Vláďa bude muset naplánovat další pokus. Ale koho proti ní pošle, bude-li mít možnost volby?

Zdroj článku: