Suburræterna: Vše, co víme o novém spin-offu seriálu Suburra od Netflixu

Suburræterna: Vše, co víme o novém spin-offu seriálu Suburra od Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Suburræterna je první nový italský seriál, který na platformu přijde letos na podzim. Začíná 14. listopadu, ale první diváky už zaujal na filmovém festivalu v Římě. Už teď se mluví o novém seriálovém experimentu.

Na půli cesty mezi pokračováním a spin-offem (i když oficiálně je označován jako remake) přivádí Suburræterna zpět na televizní obrazovky možná nejoblíbenější postavu ságy, která prošla všemi jejími adaptacemi – Spadina Giacoma Ferrary, který se z vedlejší postavy stal ústředním hrdinou spolu s Aurelianem v podání Alessandra Borghiho. Diváci se mohou těšit na osm dílů.

Prvním podstatným rozdílem této nové Suburræterny, pro Italy jednoho z nejočekávanějších televizních seriálů sezóny 2023, je absence Alessandra Borghiho, kterého ve finále Suburra: Krvavé předměstí potkal špatný konec.

Suburraeterna se odehrává v Římě v roce 2011

Je tu vláda, která je na pokraji pádu, Vatikán v krizi, náměstí doslova v plamenech,

vysvětluje Giacomo Ferrara.

Spadino, postava, kterou herec hrál, odešel z města po smrti Aureliana Adamiho (Alessandro Borghi). Je však nucen se vrátit a zapojit se do války o kontrolu nad městem.

Klid nenajdeš ani na druhém konci světa. Narodil ses tady, žil jsi tady, měl bys být šéfem.

Ve Středosvětě se Cinaglia (Filippo Nigro) pokusil převzít samurajský odkaz a spolu s Badalím (Emmanuele Aita) dohlíží na veškerou kriminální činnost ve městě. Podporou mu je Adelaide (Paola Sotgiu), Angelika (Carlotta Antonelli), které nyní velí Anacleti, a Nadii (Federica Sabatini), která jim pomáhá spravovat obchodní místa v Ostii.

Ale ne každý chce přijmout zavedený řád věcí. Na hřiště vtrhnou noví klíčoví hráči, kteří naruší rovnováhu Říma. Je to začátek revoluce, která se rychle šíří z kostela a radnice až k břehům Ostie. Jejím cílem je vymazat vše, co patří minulosti.

Spadino (Giacomo Ferrara) se musí vrátit domů, aby se vyhnul vyhlazení své vlastní rodiny. Bude si muset najít nové spojence, a to i mezi lidmi, o kterých by si nikdy nemyslel, že by mohli spojit své síly... Ale válka je válka a v sázce je opět kontrola Říma.

Kde jsme skončili se Suburrou

V poslední sérii Suburry Aureliano zemře při přepadení, což umožní Spadinovi uprchnout. Spadino sám odnese tělo do moře. Poté dá jeho přítelkyni Nadii prsten svého přítele. Nakonec i opouští svou ženu Angeliku. Manželství je u konce, stejně jako vztah s jeho rodinou.

Zdroje článku: