Ve zbrusu novém díle Specialistů kapitána Martina Kováře srazí auto

Ve zbrusu novém díle Specialistů kapitána Martina Kováře srazí auto
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak už to bývá, v opilosti lidé mluví víc, než by měli, a obzvláště výčepní v restauracích tak vyslechnou ledacos. Právě proto už poznají, kdy jde pouze o opilecké řeči a kdy opilci prozradí pravdu, která se nemá dostat na světlo.

Právě to byl případ mladého výčepního, když se u objednávky „dvě pivka“ dozvěděl víc, než měl. Neváhal to ohlásit na policii a major Strouhal vyslal své podřízené Janu a Martina, aby se na podivného opilce zeptali přímo výčepního.

To, co měli kriminalisté za obyčejné opilecké řeči, se však začalo jevit hodně podezřelé. Jenže stop, které by vedly k podivně mluvícímu opilci, nebylo zrovna mnoho.

Nakonec se přesto podařilo najít nebožtíka, o kterém možná opilec mluvil. Jenže podle koronera dotyčný zemřel přirozenou smrtí.

I policisté mají díky své profesi vyvinutý šestý smysl a Strouhalovi se celý příběh zdál být divný. Proto se vydal do pitevny, kde nebožtík ležel, a nakonec bylo ve věci jasno.

Kdepak přirozená smrt, zločin to byl.

Teď už musel tým kriminalistů brát opileckou zpověď vážně a začalo pátrání po lidech, kteří by mohli mít na zavražděného lékárníka spadeno.

Často otravné hledání i těch nejmenších důkazů někdy policistům moc náladu nezvedne, ale tentokrát byl Martin Kovář jako vyměněný a jeho dobrá nálada a úsměvy „od ucha k uchu“ neušly jeho kolegyni Janě Šafářové. Ta tušila, že by za tím mohla být žena, ale Kovář to zapíral.

kriminalisté v terénu, zdroj: TV Nova

Celý tým se soustředil na tři podezřelé a kousek po kroku začali kriminalisté odhalovat, kdo se pro peníze neštítí vůbec ničeho.

Stojí za smrtí lékárníka Dobeše jeho zaměstnankyně Kristýna Levandovská, která s ním měla desetiletý vztah, který doktor nedávno ukončil? Nebo je vrahem vdovec Bělíček, který se po smrti své milované ženy soustředil jen na pití a na sjednání spravedlnosti. A do hry vstupuje i Dobešův synovec, který je univerzálním dědicem.

Těsně před dopadením jednoho z potencionálních podezřelých, skončí kapitán Kovář v nemocnici po srážce s autem. A všechny překvapí, kdo se přišel o nemohoucího Kováře do nemocnice starat.

Proti vrahovi nakonec stálo mnoho důkazů a když ho chytila policie rovnou při dalším pokusu o vraždu, už se vykroutit nemohl.

Zdroje článku: