Prostřeno VIP: Hned na úvod týdne budou hosté hodovat v bytě, kde volně kálí fretky, které chtějí okusovat hosty

Prostřeno VIP: Hned na úvod týdne budou hosté hodovat v bytě, kde volně kálí fretky, které chtějí okusovat hosty
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tento týden se představí influenceři, ke kterým řada mladých lidí vzhlíží. Ovšem ani designový nábytek nenavodí tu správnou atmosféru, když je v bytě zápach. Opět vyvstane problém se zapůjčenými byty a ani experiment s dezertem v rýžovaru nedopadne dobře.

Své kuchařské umění představí ti, co na sítích letí nebo letěli. Influencer a zpěvák Dominik Grey, módní návrhářka Dominika Sedláčková, bývalá hvězda filmů pro dospělé Hana Džurbanová alias „Rika Fane“, crossfiťák a influencer Tomáš Chlup a fotograf, podnikatel a hvězda reality show Petr Gebaur.

V pondělí s Dominikem

V pondělí u hostitele Dominika (22) budou největším problémem fretky. Nejen, že utíkají z bytu, Rice ale vadí i zápach v bytě. A to není všechno. Ještě se hosté budou cítit okusováni. Fretky se zkrátka rozhodly hájit si teritorium. Ovšem jejich útoky se mohou odrazit v bodování. Jak by to řešili ostatní?

Dominik bere účast v pořadu jako výzvu. Rád by ukázal lidem, že je normální člověk, interpret, který umí něco dobrého uvařit a pobavit se u toho. Účinkoval v pořadech o technologiích a v pěvecké soutěži. I to stačí, aby byl někdo celebritkou.

Pro Dominika je těžké soustředit se na vaření v cizí kuchyni, ale snaží se, aby připravil menu, na které sázel, a sice marinované krevetky s bagetkou a dipem, hráškový krém, gnocchi s kuřecím masem a špenátem a domácí dortíček. Dominikovi dala zabrat hlavně příprava polévky, která pořád nebyla dostatečně krémová, a zapotil se i u hlavního chodu.

V úterý bude hostitelkou Dominika

Úterní hostitelka Dominika (38) překvapí skvělými krevetami a hosté jí je pochválí. Dokonce i pondělní hostitel uzná, že tyto jsou lepší než ty jeho. Dominika zatím neví, jak by s případnou výhrou naložila. Je vdaná a má dvě děti, které jsou školou povinné. Soutěžní jídla si vybrala proto, že má ráda Itálii. Dominika si myslí, že je váhavá, učenlivá a někdy netrpělivá.

Kromě krevet bude Dominika podávat italskou polévku minestrone, risotto à la Milanese a mascarpone s jahodami. Večeřet se bude za pěkného počasí venku na zahradě.

Středeční hostina je u Riky Fane

Zdroj: FTV Prima

Vzhledem k tomu, že nevaří ve vlastní kuchyni, nejde jí zapnout trouba. Poradí jí někdo a podaří se jí nakonec dezert připravit podle svých představ?

Influencerka Hana / Rika Fane (19) je nyní těhotná, přesto do soutěže jde s plnou vervou. Nabídku přijala, protože jí to přišlo jako dobrý nápad a je za to ráda. Pokud by vyhrála, tak by část věnovala maminkám samoživitelkám a za zbytek by jela někam do tepla. Pokud se toto menu povede, tak je velmi chutné a Rika ho má moc ráda. Jako zábavu si připraví tanečnici, která předvede, jak se tančí pole dance. Zaujme její cizojazyčné menu ostatní soutěžící?

Poprvé se proslavila v pěvecké soutěži, aby se následně vrhla do natáčení filmů pro dospělé. A teď už je z ní influencerka, a hlavně se těší na příchod potomka. I ona se rozhodne pro italskou kuchyni: tartare di avocado, zuppa di pomodoro, salmone al forno con purè a dolce passione. Někteří mají co dělat, aby menu vůbec rozluštili. Hostitelka bude muset podávat kupované pečivo, protože to domácí se jí nepovede – koupí totiž jinou mouku, než je zvyklá.

Ve čtvrtek experimentuje v kuchyni Tomáš

Tomáš ve čtvrtek přelepí rozbitý rýžovar, čímž mu zabrání se vypínat, a spálí dezert. Bude se snažit o náhradu, je ale otázkou, jak se mu povede. V každém případě se dnešní hostitel rozloučí, v pátek na večeři nedorazí.

Tomáš (29) miluje rodinný život. Před půl rokem přijal první zápas MMA do Clash of the Stars, trénuje i bojové umění. Dříve běhal půlmaratony a maratony. S rodinou rád cestuje, chodí do společnosti. Rád poznává nové lidi, kultury a objevuje sebe i svět. Nabídku přijal, protože má rád vaření a show.

Vyznavač zdravého životního stylu nebude vařit doma, ale u kamarádky, která mu pomůže i se zábavou. Tomáš sází na asijský „fresh“ salátek, polévku Tom Yum s krevetami, chicken kormu jako hlavní chod a japonský matcha dort z rýžovaru. Jenomže ten nakonec podávat nebude, protože ho spálí. Bude rád, že mu nevyhoří celý byt.

V pátek k Petrovi přijde Tomášův náhradník

Zdroj: FTV Prima

Petr bude během přípravy nervózní. Navíc během šmejdění najdou hosté zajímavé věcičky v koupelně. Vyzpovídají u stolu hostitele, jak fungují. Co všechno se dozví diváci? A chtějí to opravdu všichni vědět?

Fotograf Petr (32) rád zkouší něco nového. Tento týden si ale chce užít. Rád jezdí na kole, chodí do fitness a baví ho jeho práce – focení a rostliny.  Na svůj večer se Petr pořádně připraví a pro své hosty přichystá bruschettu jak fík, hráškový krém s krutonky a slaninou, louisianskou vepřovou panenku se šťouchanými bramborami a čokoládové brownies se zmrzkou. Vzhledem k tomu, že Tomáš musel odjet na důležité závody, poslal místo sebe náhradníka.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text