První lednový týden s Ulicí přinese nečekanou diagnózu, skandální mejdan i odporné udání

První lednový týden s Ulicí přinese nečekanou diagnózu, skandální mejdan i odporné udání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nový rok sotva začal, ale v Ulici už se rozjíždějí pořádná dramata. Iva si od doktora vyslechne zprávu, na kterou rozhodně nebyla připravená. Martina, Ája a Vendula se při oslavě silvestra utrhnou ze řetězu. Kryštof a Karla se na horách sblíží a Soňa udá Magdu kvůli jejímu vedení školy.

Z domnělého přechodu se vyklube šokující diagnóza

Ještě před Vánocemi na sobě Iva Klímová začala pozorovat různé příznaky, které přisoudila přicházející menopauze. Trápily ji návaly horka, velká únava, bolavá prsa i pocit, že už pro manžela není atraktivní. Ačkoli na to ještě nemá tak docela věk, je si svou amatérskou diagnózou dokonale jistá, protože její babička a maminka to měly koneckonců podobně. Návštěva lékaře a skutečný stav věcí však Ivě naprosto vyrazí dech a s ní pravděpodobně i zbytku rodiny. Jak bude na nenadálou radostnou novinku reagovat Vítek a co to bude znamenat pro jejich blízké?

Iva nebyla podrážděná kvůli přechodu…
Iva nebyla podrážděná kvůli přechodu… | Zdroj: TV Nova

Silvestrovský mejdan se vymkne z rukou

Jeden by si myslel, že se Martina, Ája a Vendula po poslední dámské jízdě poučí a nebudou to s pitím přehánět, ale kdepak! Udělají v podstatě přesně pravý opak a rozjedou svoji rozlučku se starým rokem ve velkém stylu. Společně si dopřejí trochu té svobody od rodiny a vyrazí za oslavou silvestra na hory. Jak už to tak ale bývá, ráno po večírku přinese spoustu nezodpovězených otázek, mlhavé útržky a pořádně velké okno. K nemalé smůle našich tří dam přidá i hodně peprné fotografie, které nějaký dobrák vyvěsil na sociálních sítích. Pikantní důkazy toho, co na horách vyváděly, jim doma pěkně zavaří.

Dámská jízda se zvrtne. Co na to Jirka a ostatní?
Dámská jízda se zvrtne. Co na to Jirka a ostatní? | Zdroj: TV Nova

Hory dělají se vztahy učiněné divy

Zatímco Martině, Áje a Vendy se pobyt na horách docela vymstil, se vztahem Karly a Kryštofa udělal divy. Po dlouhé době strávili se svými synky několik dní jako šťastná rodina, skvěle si to užili a zdálo se, že by to mezi nimi opravdu mohlo být stejně bezstarostné jako dřív, ačkoli k postelovým hrátkám u nich nedošlo. Návrat domů do obvyklého šrumce přinese zásadní otázku: jak to bude dál? Změní se něco, když si konečně budou moci dopřát soukromí, anebo je to celé úplně jinak, než jak to na konci roku vypadalo? Stačí drobná náhoda a hned se začnou dít zajímavé věci…

Soňa podá na radnici stížnost na Magdu

Před začátkem vánočních prázdnin už to vypadalo, že by se vzduch mezi Magdou a Soňou mohl pročistit. Magda zmírnila studentům trest za zveřejnění choulostivé fotografie a považovala tím kauzu za uzavřenou. Teď se ale ukáže, že Soňa se s porážkou nesmířila a že postup paní ředitelky nadále pokládá za nepřijatelný. Vlastně je už jejím stylem vedení školy, nepořádkem v papírech a benevolentním postojem k ožehavým záležitostem natolik pobouřená, že se odhodlá k pořádně zákeřnému kroku. Podá na radnici podnět k prošetření, což se vlastně neliší od nechutného udání.

Ačkoli se jedná o záležitost školského úřadu, stížnost se dostane na stůl starosty Jirky Hložánka, který si tak bude muset na dění v gymnáziu posvítit. Soně jde údajně pouze o dobro a neposkvrněnou pověst školy, ale nyní předvede, jaké přetvářky je ve skutečnosti schopná.

Zdroj článku:
  • Presskit Nova