Kdo neriskuje, nic nezíská: Tímhle heslem se začne řídit Vanda i Šimon

Kdo neriskuje, nic nezíská: Tímhle heslem se začne řídit Vanda i Šimon
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda podlehla kouzlu hazardních her a příští týden se rozhodne znovu podojit kasino. Tentokrát by ale mohla odejít s pláčem. O pořádný malér si bude koledovat také Šimon, který navzdory zákazu vyrazí za Valerií na taneční soutěž. Do ještě mnohem vážnějších potíží se dostane Žofie.

Stýská se jim po sobě, ale k usmíření se Magda a Prokop nemají

Jak minulý týden trefně prohlásila Landová, Magda i Prokop jsou příšerní paličáci. Je zřejmé, že si navzájem scházejí, ale hrdost ani jednomu z nich nedovolí udělat první krok k usmíření. Magda věří, že je v právu a že by neměla pokaždé ustupovat. Chce ve vztahu pokročit dál, ale Prokop má bohužel jiný názor.

Naneštěstí tady neexistuje kompromis uspokojivý pro obě strany. Vyvrcholí patová situace rozchodem? Magda a Prokop se během příštího týdne náhodou potkají v krámku, kde bude mít Prokop schůzku s Mirkem. Doberou se konečně nějakého řešení?

Šimon kvůli Valerii riskuje další průšvih

Ještě před pár dny to vypadalo, že Šimon nemá u Valerie nejmenší šanci. Dívka se nyní ale přece jen rozejde se svým otravným přítelem. Navíc Šimona pozve na taneční soutěž, která se ovšem koná v Mladé Boleslavi. No, kdy jindy se chopit příležitosti než na Valentýna? Mladík je odhodlaný udělat všechno pro to, aby mohl Valerii fandit přímo z místa konání, i kdyby měl překročit další mámin zákaz. Jirka má pro jeho zamilovanost pochopení, a tak mu nabídne pomoc. Nic ale nedopadne podle plánu a životy jich obou se značně zkomplikují.

Žofiino zoufalé volání o pomoc bude mít hrůzné následky

Žofka má sice neochvějnou podporu Klímových, ale ani tak není schopná ustát tlak ze strany rozvádějících se rodičů. Věčné hádky a nekonečné spory na ni dopadají jako kladivo a probouzejí v ní stále černější myšlenky. Odhodlá se přejít od nápadu k činu a způsobit si fyzickou bolest, aby otupila psychickou. Zvolí však cestu vedoucí do pekel. Dokáže se z ní ještě vrátit?

Vanda opět pokouší štěstěnu. Jen aby nelitovala

Koncem minulého týdne se Vanda podruhé vypravila do kasina a měla více štěstí než rozumu. Na ruletě jí dvakrát padla nula. Byla by přišla o celou částku, kdyby nezariskovala ještě jednou a nevyhrála všechny peníze zpátky. Navíc se jí podařilo získat bonus ve výši 2000 Kč. Vanda si slíbila, že už do kasina víckrát nevkročí, ale nikdy neříkej nikdy. Touha po snadno vydělaných penězích, které by mohla utratit za velkolepou svatbu, je zkrátka silnější než hlas rozumu. Vanda navíc neochvějně věří, že hvězdy stojí při ní. Co když ji ale tentokrát opustí?

Blesk už uhodil dvakrát, ale že by Vanda vyhrála i potřetí? Zdroj: TV Nova

Tonda válčí se synem. To zase bude trapas

Tonda Hložánek se pořád ještě nevyrovnal s úspěchem svého syna. Ten na postu starosty zavádí nové pořádky a pravda je, že některé občany už si stačil popudit nežádoucím zdražováním. Tonda se teď pokusí poukázat na jeho další chyby a problematické novoty. Proč tím ale přidělá vrásky Lumírovi, Kateřině i přihlížejícím štamgastům? Co si vymyslí tentokrát, aby dal Jirkovi jaksepatří za vyučenou?