Co se na nás chystá příští týden v Ulici? Hádka Magdy a Prokopa, Michalovo vyznání a Kristýnin kolaps

Co se na nás chystá příští týden v Ulici? Hádka Magdy a Prokopa, Michalovo vyznání a Kristýnin kolaps
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak si Karla poradí, když musí do práce, ale nemá hlídání? Proč se Magda s Prokopem příšerně pohádají a jak dá Michal Žofii najevo, že ji má rád? Co se semele během Kristýnina rande? Na všechny tyto otázky vám Ulice poskytne odpovědi během příštího týdne.

Kdo zachrání krizovou situaci u Karly?

Kryštof tušil, že Karlin návrat do práce nebude v rodině dělat dobrotu, a jak se zdá, měl pravdu. Karla se sice snaží, jak může, aby mu dokázala, že práce na kriminálce a péče o děti se dá rozumně skloubit, ale ani ona není schopná uhlídat všechno. Jako na potvoru se věci sejdou tak, že bude muset narychlo shánět hlídání, aby mohla odejít k zásahu. Mára bohužel hlídat nemůže, poněvadž bude právě s klientem v Brně, a tak jí nezbude nic jiného, než požádat o pomoc Věrku. To se však ukáže jako špatný nápad vzhledem k tomu, že paní Marečková má krátce po zubařském zákroku.

Mezi Magdou a Prokopem to pořádně křísne

Prokop a Magda věřili, že neshody z minulosti mají dávno vyřešené. Mirkův nečekaný návrat do jejich životů však vyvolá spoustu otázek a způsobí jisté nedorozumění, z něhož vzejdou veliké problémy. Prokopovi povolí nervy a zlost si vybije právě na Magdě, která pochopitelně přejde do protiútoku. Tihle dva se o něčem dohadují každou chvíli, tentokrát ovšem vytáhnou na povrch dávno zapomenuté záležitosti. Vypadá to, že Mirek jejich vztah ještě výrazně ovlivní…

Čím Michal překvapí Žofku?

Rodinné hádky nejsou nic příjemného. Žofka musí dennodenně čelit křiku a výčitkám ze strany přísné matky, která na ni klade příliš velké nároky a požaduje jen ty nejlepší známky. Aby toho nebylo málo, Dušková se s manželem začne dohadovat o rozvodu. Dojde k hysterické scéně, k níž se nachomýtne Iva Klímová. Žofka už nemůže dál. Ze zoufalství znovu uprchne do svého útočiště u Michala, jenž jí ale na klidu zrovna nepřidá. Naopak se odhodlá ke kroku, který dívku zřejmě ještě více rozruší. Dá jí najevo, co k ní cítí. Jaká bude její reakce?

Iva bude svědkem nepříjemné scény. Zdroj: TV Nova

Jaká je příčina Kristýnina kolapsu?

Z rozchodu s Denisem se Kristýna vzpamatovávala hodně dlouho. Z konce vztahu obviňovala sama sebe, přesvědčená, že něco pokazila, když se soustředila výhradně na maturitu a přípravu na vysokou. Studium teď ukončila, aby se mohla zaměřit na rozvoj své osobnosti a zjistit, kým je. V tom jí pomáhají konstelace, při nichž postupně objevuje svou ženskost. Věří, že to nejhorší má za sebou a že se vyrovnala se ztrátou Denise. Dokonce s kamarádkou Petrou vyrazí na rande ve čtyřech. Během večera ale záhadně zkolabuje. Jak vážné to s ní bude a kdo jí pomůže?

Kateřina odhalí tajemství o dceřině vztahu

O tvrzení, že si Martina vzala v práci dovolenou, má Kateřina od první chvíle velké pochybnosti. Zkušená kuchařka se během Vánoc nemohla z restaurace vůbec utrhnout, pracovala prakticky od rána do večera. Je zvláštní, že by jí teď – takhle narychlo – dopřáli dovolenou. Kateřina však na dceru netlačí a doufá, že jí podrobnosti poví sama. Podaří se jí nicméně odhalit zajímavé skutečnosti ohledně jejího vztahu. Naneštěstí toho vypluje na povrch více, než by si Martina přála. Proč se sesype?