Nový Jack Sparrow? Taika Waititi si zahraje vtipného piráta v novém seriálu

Nový Jack Sparrow? Taika Waititi si zahraje vtipného piráta v novém seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Taika Waititi je univerzálním hercem ve filmovém světě. Nejen, že je režisérem hned dvou filmů „Thora“ od Marvela, také se proslavil svým jedinečným novozélandským humorem. Nyní Waititi připravuje pirátskou komedii „Our Flag Means Death“, kde si zahraje Blackbearda.

Komedie na moři

Když si vzpomeneme na zábavné piráty ve filmech a televizi, je zaručeně kapitán Jack Sparrow Johnnyho Deppa z filmové série „Piráti z Karibiku“ ten první, který nám probleskne hlavou. Sparrowovo chování, jeho blábolení a blbnutí je prostě legendární. Nyní se však objeví vážná konkurence, protože pokud znáte Taika Waititiho, tak víte, že s ním je sranda takřka vždy. Waititi nás už bavil například jako sympatický, ale stydlivý upír v báječné komedii „Co děláme v temnotách“.

Tentokrát bude Taika Waititi hrát legendárního piráta Blackbearda v komediálním seriálu „Our Flag Means Death“, jenž se bude vysílat na streamovací službě Warner HBO Max.

Taika Waititi před a za kamerou

Novozélanďan Waititi není pouze obyčejným hercem, nejčastěji si filmy sám napíše, režíruje a produkuje. Jeho nejznámější díla jsou již zmíněná komedie „Co děláme v temnotách“, dramatická komedie z druhé světové války „Králíček Jojo“ a Marvelovka „Thor: Ragnarok“. V současné době natáčí jeho pokračování „Thor 4: Love And Thunder“.

Zdroj: Autor: phol_66 / Shutterstock

Na konci roku 2020 bylo oznámeno, že Waititi po práci na filmu „Thor 4“ natočí pilotní epizodu pirátské série „Naše vlajka znamená smrt“. Zatím však nebylo jasné, zda se také ujme nějaké role. Nyní on sám potvrdil, že tam bude jako Blackbeard.

Seriál volně navazuje na život skutečného majora Stede Bonneta (v seriálu ho bude hrát Rhys Darby), který se na počátku 18. století stal známým jako takzvaný „džentlmenský pirát“. Bonnet byl bohatý aristokratický vlastník půdy v Karibiku, který se z rozmaru rozhodl hledat dobrodružství, tak se stal pirátem. Na moři se ale rychle stane terčem pro Blackbearda, a boj o oceán začíná.

 

Zdroj: